1. Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 juni

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 juni

Van alles en nog wat

Dit weekend gaat de redactie weer aan de slag met de nodige games. Het leukste is ook nog dat ze allemaal een andere game gaan spelen in het weekend!

Michel Musters

Ik had het vorige week al over Prey, en daar zit ik nu middenin. Ik vermaak mij er verrassend goed mee! De game geeft mij af en toe Metroid Prime-vibes (wellicht geen toeval aangezien ontwikkelaar Arkane vlakbij Retro Studios gesitueerd is), mede dankzij de bij tijden prachtige omgevingen, het soms haast metroidvania-achtige leveldesign en de vele informatie die je uit teksten in de omgeving kunt halen. Ik zit er nu een krappe tien uur in en begin mijzelf eindelijk wat sterker te voelen qua skills en wapens. Ik ben van plan om dit weekend weer een heel eind te komen. Hij moet natuurlijk wel uit zijn voordat The Last of Us: Part 2 uitkomt!

Prey

Lars Cornelis

Ik ben nog bezig met de dlc van Assassin's Creed Odyssey. Hey eerste hoofdstuk van Faith of Atlantis heb ik inmiddels uit en ik ben maar meteen verder gegaan met het tweede deel. Ik had alleen niet verwacht dat die dlc van Assassin's Creed zó uitgebreid zou zijn, dus ik denk dat mijn weekend wel weer gevuld is.

Odyssey

Bert de Vries

Gezien ik helemaal uitgekeken ben op Overwatch en altijd een hekel heb gehad aan Counter Strike, verbaas ik mij enorm over hoeveel plezier ik beleef aan Valorant. Wat een fijne game! Momenteel speel ik met Phoenix die, net als Roy Mustang uit Fullmetal Alchemist, even met z'n vingers knipt voordat 'ie de boel in de fik zet. Een klein detail, maar heel vet. Alles in die game zit zo strak in elkaar dat ik steeds vergeet dat het een free-to-play game is. Dikke tip voor het weekend! Geniet ervan!

Valorant

Jacco Peek

Nog steeds The Last of Us! Soms vergeet ik gewoon hoe goed die game is, maar zo halverwege zit ik er weer helemaal in. Vanwege de meer intieme setting houdt de game zich ook grafisch uitstekend staande en word ik alleen maar enthousiaster voor het vervolg. Hopelijk weet het tweede deel de gameplay iets gevarieerder te maken, want dat is het enige waar ik me soms een beetje aan stoor. Hier en daar start ik ook Pokémon Shield op om m’n team klaar te maken voor de eerste dlc, want je weet maar nooit hoe pittig die wordt. De dlc komt trouwens twee dagen voor The Last of Us: Part 2 uit, dus dat wordt een drukke week.

Jolien Mauritsz

Dit weekend ga ik weer verder met Grand Theft Auto 5. Ik kan eindelijk weer verder met de game nu ik een goede game muis heb aangeschaft. Het is te hopen dat het nu wel gaat lukken om dat verdomde jacht terug te krijgen, want anders ligt het toch aan mijn game-vaardigheden...

GTA5

Zoë Bonefaas

Ik heb zojuist Hellblade: Senua's Sacrifice op mijn Xbox gezet. Die ga ik even uitproberen. Heb alleen nog maar de trailer voor de game gezien en het lijkt me een geweldig verhaal. Als het verhaal me genoeg aanspreekt ga ik ermee door, anders wordt het waarschijnlijk weer wat Fable 2 en Ori.

hellblade 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Net klaar met Assassin's Creed Origins dus ga daar dit weekend maar eens een recensie van schrijven.

  Verder Bloodborne of Dark Souls 3, even kijken waar ik zin in heb.
 • Wat Animal Crossing en Minecraft Dungeons verder eigenlijk nog geen idee. Misschien dat ik verder Civ 6 of Cities Skyline nog opstart.

  Edit
  O ja verder met Super Mario Maker 2 kijken of wat verder kan gaan met het bouwen van mijn derde level.
 • @ Lars Cornelis

  De fate of Atlantis DLC is echt kwalitatief geweldig. is toch wel mijn favoriete DLC ooit geworden.


  Ik ben zelf nog steeds bezig met AC Unity ( dead kings) maar bijna klaar dus zal waarschijnlijk ook beginnen aan AC Syndicate dit weekend.
 • @Meta_coola

  Je hebt ze allemaal zoveel maal uitgespeeld, is het niet tijd voor iets anders?
 • @CyberFl

  ik snap je reacties, maar Zelda OOT en MM, RE4, Morrowind en de oude gameboy Pokemon-games heb ik al tig keer uitgespeeld (njah Morrowinf tig keer herspeelt :p) en dit zal ik de rest van mijn leven ook blijven doen. Meta speelt de games wel wat te vaak opnieuw en te snel achter elkaar (bij mij moeten er eerst wat jaren overheen gaan voordat een game weer oppak), maar ik snap wel dat hij dit doet. Maar nieuwe games lijkt hij ook wel te spelen, al vraag ik mij wel af waar hij de tijd weghaalt.
 • @benjaminben

  Ja waar hij de tijd vandaan haalt, i don't know.
 • @benjaminben

  Heb ik volgens mij al vaker verteld, maar hier in het kort dan nog een keer. Door medische problemen ( constant pijn ) werk ik maar halve dagen en slaap ik maximaal 4 a 5 uurtjes per nacht, doelloos in bed liggen in de hoop dat ik als nog in slaap val kan ik niet. Ik moet als ik wakker ben bezig zijn. En dan pak ik meestal in de uren dat ik niet kan slapen de controller er maar bij.
 • @Meta_coola

  Paar dagen na een nieuwe release kom je al af dat je het al hebt uitgespeeld :D, Ik bv heb FF 7 remake nog steeds niet uitgespeeld na 19 uur in de game. Dus wel chapeau dat jij dit wel kunt.
 • @CyberFl

  Ik heb hem in 9 dagen uitgespeeld en er 47 uur over gedaan. Dat is ongeveer 5,5 uur per dag. 2,5 uur overdag en 3 uurtjes in de nacht. Ik vind dat persoonlijk gewoon normaal.
 • @Meta_coola

  Maar niet vergeten dat je tussendoor weer elke AC game zat te spelen :D
 • Indivisible nog steeds mee bezig. Erg toffe indie. Alleen de moeilijkheidsgraad schommelt echt van super eenvoudig naar best heel pittig. Zit nu bij een pittig stukje. Maar even doorzetten.

  Ori 1 verder op gaan pakken. Ja heb ori 2 uitgespeeld maar ori 1 niet haha.

  Darksiders 3 een kans geven via gamepass.
 • @smaakmaker

  Indivisible ga ik zeker nog even spelen. Heb jij de Telltale WD series wel eens gespeeld Kaas? Alle seizoenen staan nu echt voor een prikkie op de app-store van de Switch. Zeker binnenhalen, vooral seizoen 1 vind ik heel erg tof.
 • @benjaminben

  Heb niets met the walking dead. Ze staan ook op Gamepass trouwens.
 • @smaakmaker


  Ben ook nog steeds met Indivisible bezig en snap je helemaal! Ben nu onderweg naar Kala en zit nu in hele pittige platformstukken.
 • @wiebeamalur

  Ja het schommelt heel erg wel een vette game.
 • Last of us en super Mario maker 2
 • Phantasy star online 2 op de PC en een beetje afwisselen met BF1.
 • Ik ben bijna klaar met Concrete Genie en daarna ga ik verder met Medievil. Beide hele leuke Days of Play aanbiedingen imo.
 • @adutchman concrete genie heb ik ook pas uitgespeeld. Leuke game.
 • F1 2018 Het rondje Bacu en de Project Cars 2 die ik voor 10 euro heb gekocht op steam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren