1. Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 maart

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 maart

Wat spelen we dit weekend? Game! Maar even serieus, welke games dan? We vragen het de redactie.

Ga snel naar het gloednieuwe Inside.Gamer.nl om ook te laten weten wat je dit weekend speelt.

Thijs barnhard

Super Mario 3D World heb ik bijna uitgespeeld. Ik was even vergeten dat die game net wat langer doorgaat dan je verwacht. Als ik Bowser voor de zoveelste keer van zijn troon heb gestoten ga ik rustig de tijd nemen om alle levels die ik nog niet voor de volle 100% heb uitgespeeld nog eens te spelen. Ghosts ’n Goblins Resurrection heb ik inmiddels wel al uitgespeeld, maar de shadow-versies die je na het verslaan van de eindbaas vrijspeelt zijn zo mogelijk nog moeilijker. Als ik het geduld kan opbrengen doe ik een poging of honderd om ook die levels uit te meesteren.

Ghosts n goblins

michel musters

Ik heb ook eindelijk Super Mario 3D World bijna uitgespeeld - ik moet alleen nog een ster of zes halen om het allerlaatste level te ontgrendelen. Dan ga ik verder met Bowser's Fury, waar ik nog maar een klein gedeelte van heb gespeeld. Ik wil daarna eigenlijk 'proberen' verder te gaan met de Demon's Souls-remake, maar ik weet niet of dat een succes wordt. Ik ben gewoon niet goed in soulslikes. Ik heb rond de PS5-lancering het eerste level uitgespeeld en de bijbehorende eindbaas verslagen, maar in het tweede level kwam ik al genadeloos vast te zitten.

Demon's Souls

Lars cornelis

Ik heb Observer System Redux laatst aangeschaft voor de PlayStation 5, dus die wil ik dit weekend even goed aan de tand voelen. Een game waar ik veel goeds over heb gehoord, en nadat ik laatst The Medium speelde, wil ik wel wat meer van deze ontwikkelaar zien. Daarnaast zag ik dat Football Manager toegevoegd is aan Game Pass. Ik heb nog nooit een echte managergame gespeeld, dus dit is een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen.

Observer

jacco peek

Er is dit weekend een hoop te spelen, te lezen en te kijken. Waarschijnlijk ga ik net als veel anderen aan de slag met de laatste levels van Mario, om vervolgens m'n eiland verder aan te passen in Animal Crossing. Niemand minder dan K.K. Slider heeft namelijk eindelijk een bezoek aan m'n eiland gebracht, en dat opende een hoop nieuwe deuren.

Alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook begonnen aan Hyrule Warriors: Age of Calamity en staan de seizoensfinale van WandaVision en Raya and the Last Dragon op me te wachten. 

Animal Crossing: New Horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • @ Michel Musters
    Level 1-2 van Demon's Souls? Gewoon lopen over de brug,,, simpel toch? *kuch* :p
  • Demon's Souls

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren