1. Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 oktober

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 oktober

Wordt het toch mooi weer dit weekend? Zou fijn zijn, maar alsnog gaan we leuke games spelen! Wat ga jij spelen tijdens dit eerste oktoberweekend?

michel musters

Ook al heb ik Assassin's Creed Odyssey al gerecenseerd voor een recensie op een zustersite van InsideGamer, speel ik de game nog altijd met veel plezier. Ik wil echt alles in de wereld verkennen en na vijftig uur ben ik het nog niet beu. Ik denk dat ik ondertussen even Spider-Man uitspeel, want daar was ik al vrij ver mee voordat ik hem even moest laten liggen om aan AC:O te beginnen. Daarna ben ik eindelijk klaar voor de absolute topper eind deze maand, Red Dead Redemption 2...

Assassin's Creed Odyssey

Wout van aken

Ik ga dit weekend wat dieper in de beta van Magic Arena duiken. Ook is het al veel te lang geleden dat ik een chicken dinner heb behaald in PUBG, dus daar moet ik ook maar eens wat aan gaan doen. Sinds de laatste patch hebben we wel problemen met DUO matchfinding, waardoor we constant in een team gedropt worden met niet Engels-sprekende spelers. Ach.. dan heb je tenminste iemand om de schuld te geven.

bert de vries

Inmiddels zijn Owlboy en Axiom Verge binnen, voor mijn Switch. Daar ga ik dit weekend uitgebreid van genieten. Ik heb ze nog niet gespeeld, maar de gameplay die ik heb gezien maakt me heel nieuwsgierig. Verder kan ik momenteel niet genoeg krijgen van Destiny 2. Met alle uitbreidingen erbij is die game zo ontzettend veel meer dan de basis game die ik na een tiental uur al opzij legde. Een lekker druk weekend!

Owlboy

thijs barnhard

Ik weet dat Assassin's Creed Odyssey dit weekend in de bus krijg, maar ik ga eerst nog even verder met Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Met twintig uur op de teller begint het eindelijk een beetje duidelijk te worden welke richting het verhaal precies op gaat. Op de Switch ben ik eindelijk begonnen aan Gorogoa. Ik ben echt diep onder de indruk van hoe complex en knap deze game in elkaar steekt, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik de verbanden tussen de schitterend vormgegeven plaatjes maar moeilijk kan ontdekken. Misschien gaat het wat beter als ik er dit weekend even goed de tijd voor neem.

Dragon Quest 11

eline oosterloo

Tijd om een game te proberen die Lucas meegenomen heeft uit Japan: Kaeru no Tame ni Kane ha Naru, voor de Game Boy. Ik speel als Prins Richard en probeer met mijn vriend/rivaal de oh-zo mooie prinses Tiramisu te redden uit de handen van de kwaadaardige koning Delarin. Helaas zijn we getransformeerd in kikkers! Dat zal ons nog wel even in de weg zitten. Leuk aan deze game is dat je, net als in Actraiser, twee genres door elkaar speelt. Enerzijds heb je gameplay die lijkt op de meeste 2D Zelda-games, anderszijds een 2D-platformer wanneer je je in dungeons en kastelen bevindt. Super vet!

Kaeru no Tame ni Kane ha Naru

martin verschoor

Visage staat op de planning. Dit is een first person horror-game die goed heeft gekeken naar de PT-demo. Helemaal niet erg, want ik vond PT tof en aangezien we toch in de Halloween-maand zitten. is het een mooie tijd om Visage aan te slingeren. De game is nu in Early Access op Steam en schijnt tof te zijn...dus als je nog een horror-game zoekt.

Visage

Rick Bloemzaad

Voor mij wordt het dit weekend ongetwijfeld Super Mario Party. Ik heb deze game voor een korte tijd mogen proberen en was vrijwel direct verkocht. Vooral het traditionele aspect binnen de game spreekt mij aan. Ik kan niet wachten om met Wario alle nieuwe minigames en speelborden te verkennen. Daarnaast ga ik weer wat tijd investeren in Fifa 19 Ultimate Team. Na afgelopen week een Squad Building Challenge uitgevoerd te hebben, was ik gelukkig genoeg om Neymar in het gratis pakket te krijgen. Met de verkregen munten uit de verkoop kan ik in ieder geval een sterk team bouwen. Zo veel te spelen, zo weinig tijd!

Super Mario Party

Jacco Peek

Ik ben bijna door de zes uur durende tutorial van Forza Horizon 4 heen, dus ik kan bijna écht los. Tot nu toe ben ik helemaal weg van de game, met name door de variatie in omstandigheden door de dynamische seizoenen en de ontzettend fijne progressie. Ook ga ik full body VR doen op Firstlook zondag, dus niet gek opkijken als ik er apart uitzie... Fijn weekend!

Forza Horizon 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dit weekend gaat in het teken staan van Assassin's Creed Odyssey.
 • Horizon zero dawn, Infamous second son zijn mijn weekend games
 • Gwent, eens kijken of ik rank 16 weet te halen met m'n monster deck. Uiteraard ook de waiting game voor RDR2.
  Misschien ook Venom maar eens bezoeken.
 • Dragon quest even opzij gelegd voor Detroid become human, wat een fijne game is dat.
 • Ik ga mijn FIFA skills proberen te verbeteren. Had een jaartje overgeslagen en ik moet er echt ff inkomen. Ik verlies bijna alles online, al is het nipt. Ik probeer vaak te ver door te breien dat ik vergeet te schieten en te scoren.
 • @Luigi1985

  Ik heb Fifa al weer verkocht.
 • Assassin's Creed Odyssey !
  Echt genieten :)
 • @Mr. Grand

  Het is idd heel erg genieten, het loopt ook heel erg smooth op een vanilla ps4 nog geen één frame drop opgemerkt. Wel één keer stuk gezeten in de muur en 2 keer semi door een berg geclipped maar niks storends voor de rest.

  Het kan nog veranderden maar tot nu toe is dit God of War tier kwaliteit.

  En damn dat eerste eiland is groot. Is een gewoon wereld map opzich zelf. Dit beloofd veel goeds.
 • @Meta_coola

  Een game waar je stuk in de muur zit mag toch nooit een 9.5 krijgen. Game is blijkbaar nog niet 100 procent af. Gelukkig speel ik hem pas in december. Dan heeft Ubisoft zijn welbekende patches gedropt om dit soort ongein te herstellen
 • @kaassoufleeisback

  In God of war zat ik ook een keer vast in de muur.

  Ook games met bugs mogen hoge cijfers krijgen. Cijfers moet je niet alleen op perfectue beoordelen maar ondere andere ook op het fun gehalte n dat heeft deze game zeer zeker.
 • @Meta_coola

  Ik denk dat Assassin's Creed al jaren vastloopt in de muur der te hoge review scores.

  Met dank aan sites zoals InsideVrijgevigeGamer.nl
 • @Meta_coola

  Fetch, talk, grind, repeat. Of je moet een van de vele microtransacties betalen. XP boost kost maar een tientje.

  https://www.polygon.com/platform/amp/2018/10/3/17931920/assasns-creed-odyssey-level-grinding-microtransaction-problem

  https://www.google.nl/amp/s/www.polygon.com/platform/amp/2018/10/4/17936292/assasns-creed-odyssey-xp-boost-price
 • @barton Beter wachten op een patch dan maar. Slechte zaak als het een strategie is van Ubisoft om mensen te verleiden om te betalen. Als er genoeg klachten komen dan komen ze wel met een oplossing. Als ik 1 ding geleerd heb van de AC franchise, nooit day one kopen.
 • @adutchman
  https://www.youtube.com/watch?v=mwyayf-392M
  Ubisoft is lekker bezig zeg. Microtransacties in een singleplayer game.
 • @Cypher
  Ok na dit gezien te hebben denk ik niet dat ze het er uit gaan patchen. Natuurlijk kan je ook gewoon grinden (zeker in de hogere levels) maar het ziet er naar uit dat de game zo in elkaar gezet dat het spelers lokt naar de microtransacties. Jammer, een slechte ontwikkeling imo
 • Ik heb de game nu 3 uur gespeeld en ik ben al lvl 9 en ik heb nog geen één keer een micro transactie gedaan.

  @DON CARPACCIO

  Nee deze game krijgt gewoon weg terecht zulke cijfers.  Dit is overigens één van de meest eerlijk review die ik gezien heb

  https://youtu.be/HjY9s3UsFUg
 • @Meta_coola
  Bij jou is iets altijd eerlijk als je het ermee eens bent. Objectiviteit bij jou is ver te zoeken
 • @Meta_coola

  Whaha Meta Ac fanboy van IG. Hoe kun je nou roepen dat deze game van God of war kwaliteit is. Als het over Ac gaat ben je wel een hele goede om hele domme dingen te roepen. Deze game gaat nooit een God of war niveau zijn. Want dat is nog nooit welke Ac geweest Ook je eerdere opmerking dat je deze studio van Ubisoft van dezelfde kwaliteit vind als Rockstar en Cd Projekt red is een krankzinnige opmerking. Geniet van Ac maar blijf aub het realisme van kwaliteit onder ogen zien. AC is al jaren een degelijke 8.0 game doet weinig echt fout maar blinkt ook nergens extreem in uit.

  Iers wat God of war blonk vrijwel in alles uit
 • Dit weekend weinig tijd om te gamen, maar ik probeer toch nog een paar uurtjes in Dragon Quest XI te stoppen. Als ik de trophies bekijk, hoef ik er nog maar één voor 't verhaal, maar ik ben tussendoor ook van alles aan sidequests aan 't doen. Vandaar dat de klok al op 104 uur staat, lol . #innohurry
 • Mario party, Fifa 19 en Rocket League!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren