1. Wat spelen we dit weekend? 7 en 8 maart

Wat spelen we dit weekend? 7 en 8 maart

Beetje Ori, beetje City Skylines, beetje The Division 2!

Eerste week van maart zit erop dus het is weer tijd voor weekend! Lekker op de bank met een controller in de hand, of achter de pc natuurlijk! Enne... Hé? Wat spelen we dit weekend? En wat spelen jullie?

Jolien Mauritz

Ik ga dit weekend aan de slag met Rune Factory 4 Special. Ik heb deze game vorige week gekocht en kan hem eerlijk gezegd niet meer wegleggen. Ik hoop dit weekend door de tweede dungeon heen te komen en mijn boerderij verder uit te breiden. Genoeg te doen dus!

Rune Factory 4 Special

Dennis Mons

Het was de bedoeling dat ik dit weekend aan de slag kon met een code voor een game waar ik enorm naar uitkijk. Maar ik heb dus nog niets binnen! Dus mocht ik echt die game niet kunnen spelen dit weekend, ga ik gewoon maar weer aan het eerste deel beginnen, gewoon omdat het kan.
Update! Ik heb code voor Ori and the Will of the Wisps binnen, dus tot ooit! Thanks Microsoft!

xbox

Jacco Peek

Ik heb het meeste wel gedaan in Pokémon Mystery Dungeon, dus ga ik verder met de Warlords of New York-uitbreiding van The Division 2. Het is een tijd geleden dat ik de game heb gespeeld, dus alle statistieken en icoontjes zijn wel wat intimiderend. Toch geniet ik van het knallen, looten en vooral de prachtige omgevingen in New York. Ubisoft is megagoed in geloofwaardige steden maken, van buiten én

Pokemon Super Mystery Dungeon

Martin Verschoor

Ik moet nog snel effe Ori uitspelen voordat deel twee op m'n Xbox geïnstalleerd gaat worden. Ik ben al een heel eind, dus als ik mijzelf een avond kwaad maak, moet dat wel lukken. Daarnaast was ik van de week begonnen met Jacco aan Warlords of New York, de dlc voor The Division 2. Blijft een prachtige game en trekt me ook wel om die tot een goed einde te brengen. Genoeg te doen dus.

Ori

Zoë Bonefaas

Deze week hetzelfde als vorige week. Ik ga lekker varen en piraatje spelen in Assassins Creed Black Flag. Zaterdag ochtend heb ik volledig vrij gehouden. Dus lekker in m'n joggingsbroek voor de Xbox 360. Vorige week had ik het er al over dat ik het duiken probeer te vermijden, maar ik vermijd het water over het algemeen eigenlijk wel in Black Flag. Super handig voor een Assassins Creed-game over zeevaren! Sowieso ben ik geen fan van de zee of andere diepe wateren en toch kijk ik er erg naar uit om dit spel te spelen.

Lars Cornelis

Ik speel een beetje van alles en niets door elkaar. De kans is groot dat ik dit weekend weer eens verder ga timmeren aan mijn stad in Cities Skylines. Hoewel ik laatst ook weer een heel nieuw idee had voor de infrastructuur, dus misschien begin ik wel opnieuw. Ik weet het nooit zeker als ik Cities opstart.

Cities Skylines

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • @Dennis lees ik hier tussen de regels dat jij Ori 2 mag reviewen??

  Voor mij wordt het de laatste hoekjes van Hallownest exploren dit weekend. En wil binnenkort ook wel proberen om te kijken of ik in Monster Hunter World kan komen.

  Goed weekend!
 • @That Mr Awesome

  Ik waarschuw je al vast, als World je te pakken heeft laat ie niet snel los. Inmiddels m'n meest gespeelde game tot op heden en heb er nog steeds geen genoeg van. Wat een prachtig combat systeem.

  Goed weekend.
 • @That Mr Awesome
  Ik dacht precies hetzelfde, nou zolang ze de reviewcode maar ver bij die andere snuiter vandaan houden lijkt me dat prima :D. btw het embargo voor de review is op 10 maart.
 • @xevulutionx haha zou wel leuk zijn geweest om een duo-review te doen met Lars :)
 • Ik ga mijn tijd verdelen over drie games RDR2/online (vorige week zaterdag voor de derde keer uitgespeeld, afgelopen dinsdag weer opnieuw met het verhaal begonnen) , Shadow of the colossus en Assassin's Creed Brotherhood/Revelations.
 • @Meta_coola

  Wacht je gaat de RDR2 gewoon 2x achter elkaar uitspelen?
 • @Shuckles

  Uhm ja… Al gaat dat wel lang duren omdat het zeer zeker gaat zijn dat ik weer random gebeurtenissen ga krijgen (die mijn voorgang gaan hinderen) . Vorige drie playthroughs waren ook totaal niet met elkaar te vergelijken.
 • @Meta_coola

  'Vorige drie playthroughs'

  Waar haal je de tijd vandaan? Waar haal je de zin vandaan?
 • @Rahl

  Waar haal je de tijd vandaan?

  Ik slaap als ik geluk heb max 4,5 uur per dag. Als ik wakker lig kan ik net zo goed wat gaan doen, dan alleen maar liggen en hopen dat ik weer snel in slaap val.

  Waar haal je de zin vandaan?

  Als ik iets echt heel erg leuk of goed vind kan ik het blijven spelen/kijken.
 • @Meta_coola Heb de game nog niet eens uitgespeeld, doe er al sinds release over… Die game behandel ik als een serie.
 • Ik twijfel nog over Pokémon Mystery Dungeon, dus als ik die niet ga halen dan denk ik wat Stardew Valley en PES 2020. Ene kant wil ik ook wel weer opnieuw beginnen met Skyrim op de ps4, maar weet niet of ik daar echt de tijd voor heb momenteel.
 • Ik ben bezig met Control via PS Now, leuke game!
 • GTA V voor de eerste keer (Ja echt!) via Xbox Gamepass. En verder nog YS VIII op de Switch :)
 • Verder werken aan mn backlog. Nu Skyrim in de ps4. Ooit aan begonnen op de 3, maar nooit afgemaakt. 2 jaar geleden begonnen aan de remaster op de 4, die ik nu dan ga afronden. Skyrim VR bewaar ik maar voor een volgende playtrough…
 • Monster Hunter ik speel niet anders.
  Zondag deze delicaat geasfalteerde breekbare gravel strot aanschouwen. Nummers wel leuk, maar die strot, wat een strot: https://youtu.be/rsJDdy1So6c
 • Even geen gamen want Videoland heeft 24 Bond films online gezet….
 • @DopieJopie1 Poah dat is wel een goeie! Thanks misschien even een maandje nemen nu.
 • Gisteren A Plague's Tale uitgespeeld, dus nu beginnen aan Yakuza 0. Ik weet nog niet helemaal wat ik er van vind..
  Misschien maar gewoon verder met Two Point Hospital, wat een stuk beter weg speelt. Vooral nu ik zelf ook ziek lijk te worden..
 • Fire Emblem Three Houses. Twee keer op release uitgespeeld, nu na een flinke pauze bezig met de derde route en DLC. Hierna nog een halve playthrough om alle routes uit te spelen. Voor mij vrij is dat vrij zeldzaam, normaal speel ik games haast nooit meer dan eens.

  Verder ga ik denk ik van start met Black Mesa.
 • @Rau the Legendary
  Heb ik normaal ook dat ik maar 1x een game uitspeel. Maar fire emblem heeft zo veel verschillende dingen die je kan doen in een playthrough (en echt goede story mode verschillen) waardoor ik hem ook 2x heb uitgespeeld. Een 3e keer vond ik dan wel weer teveel van het goede.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren