1. Wat spelen we dit weekend? 7 en 9 november

Wat spelen we dit weekend? 7 en 9 november

Bijna tijd voor next-gen!

Jawel, de next-gen consoles komen bijna uit en sommigen van ons zijn al druk aan het spelen. Voor veel van ons geldt dat echter niet, dus: wat speel je dit weekend voordat de nieuwe verschijnen?

Martin verschoor

Spider-Man Miles Morales op de PS5, af en toe een beetje switchen naar het nieuwe seizoen van Apex. Daarnaast staat Valhalla ook klaar op de Xbox Series X en Dirt 5 die wil ook in 120 fps over m’n tv rollen. Mooie tijden, mooie tijden.

Spider-Man: Miles Morales

lars cornelis

Bij de baard van Odin, mijn weekend staat in het teken van langschepen, bijlen, mead en flyting. Inderdaad, Assassin's Creed Valhalla dus. Wellicht dat ik ook nog even Destiny 2 opstart, aangezien een hoop content volgende week verdwijnt.

michel musters

Super Mario Sunshine

jacco peek

Het kan zijn dat er iets binnenkomt waar ik direct in moet duiken, dus mijn plannen zijn nog onzeker. Ik ben deze week wel begonnen aan Ghost of Tsushima en Spiritfarer, beide heel rustgevend. Of ik Ghost afmaak weet ik nog niet zeker, maar Spiritfarer zal ik zeker even opstarten.

Spiritfarer

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Klinkt wel lekker voor jullie dat alles er al staat qua next gen en je daar gewoon t weekend al mee in gaat. Zelf nog 4 dagen wachten voor de series X en hopelijk erna ook de ps5 indien het lukt.
  Voor nu dit weekend misschien nog wat verder komen met resi 7. Ik ben nu halverwege en t zal mn laatste game in de woonkamer setup zijn op de one x. Deze wordt dinsdag bedankt voor bewezen dienst en dan gaat ie naar de game/fitnesszolder in de kast. Dus ook daar gaat nog wat tijd in zitten dit weekend om de boel beetje fraaier te maken nog daar.
 • Pokemon Crown Thundra DLC
 • @Eshura
  Nice. Al geluk met shinies in de nieuwe gamemode?
 • @blue_blade_3
  Nee. En ik heb een shiny charm.
 • Nog tot dinsdag wachten voor de Xbox dus dit weekend even vermaken op de Switch en of op de Playstation 4.

  Zit te denken om alvast weer wat in Destiny te komen en heb Tropico 6 op de Switch gekocht. Ben ook nog niet door Paper Mario heen en moet de nieuwe DLC van Pokemon ook nog verder spelen.
 • Watch dogs Legion en AC Odyssey The Fate of Atlantis.


  Eerst genoemde game is echt heerlijk. Maar als je het zou vergelijken met eten uit een restaurant dan, zou ik zeggen dat het een voorgerecht ( mid price range)is van een Gordon Ramsay restaurant
 • @Meta_coola

  Like i said, just let it go….
 • @LosPilotas

  Why, waarom zou ik iets geweldigs los moeten laten
 • @Meta_coola

  Tijd om naar voor te kijken.
 • @LosPilotas

  Maar maar als men naar voren moet kijken wat heeft BC dan voor nut ?
 • @Meta_coola

  Lekker laten gaan Meta en spelen wat je wilt. Hoef je je niet voor te verantwoorden.
 • @Gourami inderdaad '
 • @Gourami

  Oh ik ga gewoon ongestoord verder hoor. Ik vind eigenlijk alleen maar grappig dat mensen zo reageren op het feit dat ik games tot eind der tijden kan blijven herspelen. Voelt net of dat soort mensen erg jaloers zijn, omdat zij zelf niet kunnen genieten van keer op keer de zelfde games te spelen.

  Dat mensen zoveel energie steken in op mijn posts reageren waar ik enkel mijn mening ( die ik overigens nooit als feit neerzet en dat is een feit) of mijn enthousiasme los laat gaan. Zal ik nooit begrijpen, ik heb eigenlijk ook best wel medelijden met dat soort mensen. Maar ja daar kunnen zij ook niks aan doen 🤷‍♂️🤷‍♂️
 • @Meta_coola
  "(die ik overigens nooit als feit neerzet en dat is een feit)"

  Daar moest ik toch wel even om lachen.
 • @Meta_coola

  Ik kijk echt uit naar AC Valhalla.
 • @LosPilotas

  Ik ook wel. Het wordt sowieso een amusante game. Ga het nu ook niet overdreven bewieroken, wss meer van hetzelfde en da's prima. De combat ziet er alleszins een pak cooler uit en de framerate op de nieuwe generatie is zeker een pluspunt.
 • Ik vind het zonde om door te gaan met Alan Wake en alle andere games op de Xbox one. Vanaf dinsdag lekker genieten van de HDR op de 360 titels en Watch Dogs Legion kopen. Zin in!

  Dit weekend ga ik retro games op de PC spelen + Valorant en C&C Remastered.
 • Ghostbusters, Yooka Kaylee en Ni No Kuni.. allemaal op de Switch via de sale. GB is een trip door memory-lane, alleen vind ik het busten wat repetitief omdat je zo lang op de geesten moet stralen voordat je ze kunt vangen. Het ontwijk mechaniek voelt ook stroef. Sfeer en verhaal geweldig!

  YL ook maar een kans gegeven. Ben gek op Banjo Kazooie, maar wist ook dat deze YL veel kritiek gekregen heeft. Ga ervaren of deze terecht is. Tot dusver speelt het iig als een hele fijne platformer die soms een wat vervelende camera heeft. Ook ben ik geen fan van de move-meter. Waarbij je maar voor bepaalde tijd een special move kan gebruiken. In BK liep ik vaak vrijuit rond te springen met Kazooie en Banjo op mijn rug. YL kent een zelfde mogelijkheid, alleen is deze maar tijdelijk te gebruiken. Snap nooit goed waarom dit er in moet zitten, het irriteert alleen maar. Net als bij rennen in BotW en Dragons Dogma ; je wilt rennen, maar door de energie-meter kan dit niet continu. Kijk dat er in BotW een limiet op klimmen zit snap ik. Dit hoort bij de begrenzing en het ontluiken van de wereld. Rennen moet je gewoon voluit kunnen doen. Bullshit meter.
 • @benjaminben
  Kritiek is terecht, maar blijft een leuk spel. Heb me zeer vermaakt tot de eindbaas. Deze was te frustrerend voor mij en heb dus het einde op youtube bekeken.
 • @robertflappie

  Oké, gaan wij meemaken. Ik denk ook dat de hype rondom de game destijds best groot was. Mensen verwachtten wellicht een platformer die het niveau van Banjo of zelfs hoger zou bereiken. Ik heb die verwachting niet, ik verwacht gewoon een leuke tot toffe 3d platformer die mij geeft wat ik zoek ; onbezorgd plezier zonder al te veel over zaken na te moeten denken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren