1. Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 augustus

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 augustus

Hitte!

Het is bloedheet, maar toch gaan we dingen spelen. Wat ga jij spelen?

Jacco Peek

Het einde van Paper Mario komt in zicht, dus dit weekend ram ik even door zodat ik m'n handen vrij heb voor Ghost of Tsushima. Tussendoor speel ik wat Modern Warfare, want seizoen 5 is begonnen en man, wat is die nieuwe SMG lekker zeg. Fijn weekend, en drink genoeg!

Modern Warfare

Dennis mons

Ik heb de preview van PGA Tour 2K21 mogen schrijven en ik ben best wel hooked. En hoewel de game er soms uit ziet alsof 'ie voor de vorige generatie consoles is, en er qua levellen en upgraden zeker het één en ander aan schort, is het verdomd relaxed om te spelen (ook al denkt mijn vriendin van niet als ik een -5 voorsprong op de laatste hole compleet verkloot met stumperig spel en slecht ingeschatte schoten vanuit een bunker of rough, om vervolgens de hele wereld bij elkaar te vloeken). Kan dus niet wachten tot die game uitkomt en ik met een aantal van jullie een eigen toernooi of competitie op kan zetten, of natuurlijk gewoon live een één-op-één-potje kan spelen.

PGA Tour 21

Lars cornelis

Ik ben EINDELIJK begonnen met Control en juist nu kondigt Remedy Alan Wake-dlc aan voor Control. Dus ik ga dit weekend keihard doorspelen zodat ik op tijd de hoofdgame en de eerste DLC uit heb. Ik zeur pas 10 jaar om een nieuwe Alan Wake, dus ik kan nu niet achterblijven natuurlijk.

Control

cody van den boogert

Ik ben sinds kort lid van de OLED-club, en het enige wat ik hierover wil zeggen is: It's all true. Ik heb 'm nu een klein weekje en blijf me verbazen over de kwaliteit. Eigenlijk wil ik alles wat ik ooit heb gespeeld opnieuw spelen en elke film/serie opnieuw beleven in OLED. Ik begin dit weekend met Uncharted 4 en The Umbrella Academy (love Robert Sheehan).

Thijs barnhard

Paper Mario: The Origami King is een leuk spel! Daar ben ik heel erg blij om want de laatste paar games in deze reeks vond ik eigenlijk niet zo geweldig, maar deze is dus weer ouderwets leuk. Over leuk gesproken: Fall Guys is heel erg leuk als je het met wat vrienden speelt en het vooral niet te serieus neemt. Wie had gedacht dat we in 2020 eindelijk een goede game van Het Spel Zonder Grenzen zouden krijgen?

paper mario origami king

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Om heel eerlijk te zijn weet ik het nog niet. Paar potjes Worms tegen de vrouw en verder even kijken hoe warm het van het weekend is en dan wel wil gamen.

  Misschien in de latere avond uren wat Story of Seasons of Paper Mario.
 • Ben nog steeds niet klaar met the last of us 2. Het lijkt/voelt nog steeds of ik net begonnen ben, maar als ik erover denk wat ik allemaal al heb gezien en gedaan, dan zou het ook zo kunnen zijn dat ik een ontknoping nader. Ik was gister heel even in de verleiding om te kijken hoeveel chapters ik nog moet, maar ik wil eigenlijk niets van de game weten tot ik er zelf ben.

  Paper Mario speel ik ook. Ben bij het derde lint. Het is een leuk spelleke met af en toe een kleine sleur/dip.
 • Snikheet in mijn kamer maar toch ga ik verder met Ghost of Tsushima. Nog wat quests in het 1e gedeelte en dan verder met Act 2.
 • Ik wil een paar spellen die dit weekend gratis op de Xbox One te spelen zijn eens uitproberen. Voor hetzelfde geld zit er iets tussen dat ik hartstikke leuk blijk te vinden.
 • Ik ga morgen naar de Zeeuwse kust voor 3 weekjes. Het gaat dus met gamen meevallen. Neem wel de 3ds mee om eventueel wat Pokémon, Fire emblem en wat mario spellen te spelen.
 • @jo_joost

  Leuk. Elke keer als ik naar onze zolder loop zie ik mijn 3DS ook liggen en dan denk ik: wel zin om even een oud spel opnieuw te spelen. Zoals Mario & Luigi of Avanced Wars.
 • @Luigi1985
  Haha, te herkenbaar dit. Effe de nostalgie weer proeven en de nog uitgespeelde games uitspelen.
 • FFXIV en als het te warm word…. Vita of Switch actie met Persona 4 golden of DQ11.
 • Het wordt een warm weekend, dus dat betekent zwemmen. Lekker op zondag even een duik nemen. Daarnaast paper mario the origami king en wat series kijken. Als het te warm wordt misschien lekker naar de bios waar het koel is. Fijn weekend allen en vergeet de zonnecreme niet!
 • Gears 5 en Darksiders Genesis
 • @Cody van den Boogert , overdrijven is ook een vak toch of meen je echt wat je zegt?
  Ben nieuwsgierig nu
 • @RiRi
  Zal er vooral aan liggen waar je vandaan komt. De oleds van lg en philips (dat ook lg schermen gebruikt) zijn degen die ik in real life heb gezien (broer en een vriend hebben de schermen). In een niet overdreven verlichte woonkamer heb je ietwat smaak gerelateerd de beste schermen in huis. Ik wilde een hardere lichtopbrengst en heb een andere keuze gemaakt. Echter koop ik elke 3 jaar een nieuw scherm dus de overstap voor mij is lekker maar bij iemand die misschien wel 6 7 jaar heeft gewacht is het enorm, dan begrijp ik dat opnieuw kijken wel. Zelf ook met sommige dingen gedaan om t opnieuw te checken.
 • Ik heb de platinum trofee van Ghost of Tsushima behaald, dus ik kan nu denken aan iets nieuws voor te spelen. Sowieso dat ik Paper Mario eens ga testen!
 • Veel flipper kasten (pinball FX)

  En Animal Crossing New Horizon maar ik zit vast in dit spel…
  Zitten er hier ook fanatieke spelers tussen die veel over het spel weten?.
 • @Baroness

  Wat wil je weten?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren