1. Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 december

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 december

Tijd om te smashen!

The Game Awards zijn uitgereikt, nieuwe games zijn aangekondigd en dan is er ook nog Super Smash Bros. Ultimate uitgekomen vandaag! Met andere woorden het wordt een druk weekend om het allemaal te verwerken. Wat spelen we dit weekend? In ieder geval heel veel Super Smash!

wout van aken

Super Smash Bros. Ultimate natuurlijk! Ik heb de game al uitgebreid kunnen testen om te reviewen, maar nu is ook online aan de beurt! De game zit daarnaast zo propvol content dat ik nog wel wat werk te doen heb in de World of Light modus. Ook is het een van de eerste switch games die ik actief onderweg speel, wat goed uitkomt, aangezien ik zaterdag naar Zwolle afreis om nog even Sinterklaas te vieren. Thanks Nintendo!

super smash

Thijs Barnhard

Natuurlijk ga ik dit weekend nog maar Smash spelen. Ik ben echt nog lang niet klaar met deze game. In World of Light is er nog genoeg te doen en Classic Mode vind ik eigenlijk ook heel erg leuk om te doen. Ik ben ook in het bezit van iets dat ongetwijfeld een enorm collectors item gaat worden. Subnautica zou eigenlijk deze week voor de PS4 moeten verschijnen, maar het spel is niet te vinden in de Nederlandse PlayStation Store. Ik heb nu met veel moeite een fysiek exemplaar kunnen vinden. Als jullie mij zoeken zit ik diep in de zee.

Subnautica

dennis mons

Het moet er nu toch echt van gaan komen dat ik Red Dead Redemption 2 eindelijk online ga spelen. Vrienden van me blijven maar aan mijn kop zeuren erover. Ik ben geen groot fan van online gamen, maar voor dit spel maak ik graag een uitzondering. En als ik dan toch bezig ben, ga ik maar weer eens opnieuw beginnen aan de single player. De vorige keer ben ik behoorlijk door de game heen gerost en ik hoor te veel vette verhalen van gebeurtenissen in RDR2 die ik niet heb meegemaakt. Eens kijken of ik in de buurt van 100% completion kan komen.

Red Dead Redemption 2

marcel vroegrijk

Ik ga een gezellig dagje spelen met mijn vrienden. Wil je weten hoe ze heten? Ok, ze heten Bayonetta, Bowser, Bowser Jr., Captain Falcon, Chrom, Cloud, Corrin, Daisy, Dark Pit, Dark Samus, Diddy Kong, Donkey Kong, Dr. Mario, Duck Hunt, Falco, Fox, Ganondorf, Greninja, The Ice Climbers, Ike, Incineroar, Inkling, Isabelle, Jigglypuff, Ken, King Dedede, King K. Rool, Kirby, Link, Little Mac, Lucario, Lucas, Lucina, Luigi, Mario, Marth, Mega Man, Meta Knight, Mewtwo, Mii Brawler, Mii Gunner, Mii Fighter, Mr. Game & Watch, Ness, Captain Olimar, Pac-Man, Palutena, Peach, Pichu, Pikachu, Pit, Pokemon Trainer, R.O.B. the robot, Robin, Rosalina, Roy, Richter Belmont, Ridley, Ryu, Samus, Sheik, Shulk, Simon Belmont, Solid Snake, Sonic, Toon Link, Villager, Wario, Wii Fit Trainer, Wolf, Yoshi, Young Link, Zelda en Zero Suit Samus. Ik ben echt gezegend met zo veel leuke vrienden.

Super Smash. Bros Ultimate.

michel musters

Ook ik heb Smash gekocht. Ik doe het elke keer, al sinds de Nintendo 64, en toch steek ik altijd maar enkele uurtjes in de game. Ik kan er maar niet goed in worden, ik vind het zo'n chaotische game, en als ik de recensies hier en daar lees is het allemaal alleen nog maar hectischer geworden. Ik heb maar een halfuurtje in de Wii U-versie zitten en mijn plan is om met de Switch-game in ieder geval dat 'record' te verbreken. Here goes nothing!

super smash

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Final Fantasy VIII, waarbjj ik nu op 11 uur 42 minuten zit en m'n party een lvl range van 11 t/m 19 heeft en m'n Guardian Forces (die Frieza, Bulma, Trunks, Gotenks en Dabura heten) hebben een lvl range van 7 t/m 23. En ik ga ook nog wel wat RDO spelen denk ik.
 • We zijn begonnen met Spyro 2 voor de ps4,en we gaan verder met darksiders 2
 • Subnautica (ps4).

  Afwisselend met Rdr 2/Pes 2019 online.
 • Als ik me kan inhouden ga ik verder met God of war en/of Celeste en anders misschien ook smash.
 • Nog wat Red Dead Redemption II. Hop naar platinum.
 • @Don Carpaccio
  Alle dieren al ge-skined? Die Western Bull Moose is een ware hel om te vinden.
 • Met God Of War laatst aan een derde playthrough begonnen (new game plus dit keer), blijf ik een leuk spel vinden.

  Edit: Beat Saber meegenomen naar vrienden. Er heeft ondertussen nog geen ander spel aan gestaan.
 • Northgard deze week gekocht, wat een goede game!! Daarnaast zag ik net dat Megaman Legacy Collection in mijn humble monthly zat, daar was ik aan toe! Tot slot nog verder met Southpark Fractured But Whole.

  En dat alles in ongeveer 5 uurtjes verspreid over mijn weekend.
 • Pokémon Lets Go Eevee en misschien Super Smash Bros als ik hem dit weekend haal
 • Jagged alliance rage voor de ps4
  En tussendoor Anthem!
 • RDR2 uitgespeeld.. wat een heerlijke game was dat zeg.. Nu morgen beginnen aan AC Odessey. Ben benieuwd!
 • Komt subnautica nog in de nl store? Las ergens dat de developer is vergeten om het te since ofzo waardoor de game nog niet overal beschikbaar is.
 • Smash… duh
 • Jagged alliance rage, Destiny 2 forge en Ride 3.
 • Ik heb nog teveel om te spelen, RDR2, God of War, Forza Horizon 4. Maar denk dat ik nog wat meters ga maken in Assassin's creed Origins, aangezien ik Odyssey voor kerst wil halen maar met mezelf heb afgesproken daar niet aan te beginnen voordat ik Origins uit heb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren