1. Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 mei

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 mei

Ja hoor, het is weer weekend! Tijd om eens wat nieuwe games op te starten. Of pakt de redactie toch iets uit de backlog?

Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Jacco peek

Dit weekend begin ik aan Resident Evil Village. Waarschijnlijk neem ik alles op, dus kan je binnenkort zien hoe ik doodsangsten uitsta. Ik heb er heel veel en heel weinig zin in, iets wat alleen bij horrorgames kan. Om te relaxen ga ik ook nog verder met de 'endgame' van New Pokémon Snap, als je begrijpt wat ik bedoel. Vind het echt fantastisch en er is nog meer dan genoeg te beleven.

Resident Evil Village

michel musters

Op het moment dat je dit leest, zit Resident Evil Village in mijn PlayStation 5. Daar heb ik sowieso zin in omdat ik dan eindelijk weer een goede reden heb om de PS5 aan te slingeren - dat is al een paar maandjes geleden als ik eerlijk ben - maar ook omdat ik gewoon zin heb in die game. Resident Evil 7 heb ik pas eind vorig jaar gespeeld; volgens mij was het de laatste game die ik op de PS4 heb gespeeld. Dat smaakte absoluut naar meer, en aangezien Village in de beelden die ik heb gezien soms wat wegheeft van Resident Evil 4, is de hype bij mij groot.

lars cornelis

Ik ben nog lekker bezig met Returnal. Door een duimblessure heb ik die game de afgelopen week minder gespeeld dan de bedoeling was, maar dit weekend ga ik weer eens voorzichtig testen of mijn duim alweer vingervlug genoeg is voor razendsnelle bullet hell van Returnal. Ik hoop ook weer verder te kunnen met It Takes Two. Wat een heerlijk coöp-spel is dat! En als het allemaal niet lukt, moet ik maar een andere bezigheid vinden. Halo: Shadows of Reach lezen bijvoorbeeld. Moet toch weer even goed bij zijn als Infinite later dit jaar verschijnt!

Lucas may

Dit weekend ga ik keihard Returnal spelen. Vorig weekend heeft die game me echt overvallen en ik kan niet wachten om die sfeervolle buitenaardse omgevingen te ontdekken en natuurlijk heel veel dood te gaan. Inmiddels zit ik in de tweede biome en met een beetje geluk zit ik na dit weekend in de derde. De PlayStation 5 heeft voor mij eindelijk bestaansrecht gekregen en dat is een heerlijk gevoel.

Returnal

thijs barnhard

Ik win de laatste tijd dagelijks een potje Apex Legends en die trend ga ik dit weekend doorzetten. Sinds dinsdag is het Legacy seizoen begonnen en daarmee is er ook een nieuw personage toegevoegd. Ik heb zelf nog niet als Valkyrie gespeeld, maar ik heb nu al meerdere keren een potje gewonnen door een teamgenoot die haar wel al helemaal onder de knie had. Daarnaast ben ik deze week aan Psychonauts begonnen. Door de aankondiging dat deze game naar Game Pass komt herinnerde ik mij ineens dat ik die game ooit op de Xbox 360 heb gekocht. Op een Series S draait ie ondertussen ook helemaal prima.

Apex Legends

Dit artikel delen

Over de auteur