1. Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 juni

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 juni

E3-weekend!

Het is E3-weekend en daarom is de halve redactie in LA. Maar ook daar wordt het weekend en kunnen er spelletjes gespeeld worden. Wat gaan jullie allemaal doen? Laat het ons weten in de comments!

Michel Musters

Tussen de E3-hectiek dat dit weekend al voorzichtig begint door speel ik weer Planet Coaster. Bij release was ik er al helemaal verslingerd aan en pasgeleden ben ik er weer aan begonnen. Ik heb alle uitbreidingen gekocht en ben nu weer een prachtig park aan het maken. Het is nu al het mooiste pretpark in Brabant. Ja, mooier dan het toch al prachtige Efteling.

Planet Coaster

Jacco Peek

In het vliegtuig naar Los Angeles was ik van plan om Zelda of Mario te spelen, maar ik bedenk me nu pas dat de batterij het dan niet lang gaat volhouden. Gelukkig heb ik nog wat kleinere games op m’n Switch staan, waaronder Shovel Knight en Stardew Valley. Vooral die laatste lijkt me ideaal als ik morgen dertien uur in de lucht hang en geen flauw benul van plaats en tijd meer heb, want tijdens het verbouwen van planten hoef je niet écht na te denken.

Stardew Valley

Arran Winmai

Het evenement van Arch-Tempered Kirin is nu live en die ga ik een par keer proberen in Monster Hunter World. Verder kreeg ik van Lucas Owl Boy, dus die ga ik ook lekker uitproberen. Ik weet eigenlijk niet zoveel over de game, maar dat kan alleen maar zorgen voor een leuke verrassing! Tenslotte ga ik misschien naar een vriend toe om de bordspellen Arcadia Quest en Scythe uit te proberen. Ik ben al een tijdje benieuwd naar beide spellen en met deze test wil ik even bepalen of ik ze wil kopen of niet.

Thijs Barnhard

Er is dit weekend een dubbel XP weekend gaande in Overwatch en dat komt goed uit want ik moet voordat het huidige event is afgelopen nog wat kostbare skins verdienen. Er is echter ook een compleet andere game die om mijn aandacht vraagt en dat is Dark Souls Remastered. Ik heb op de 360 ooit een klein stukje van die game gespeeld maar nu ga ik er eindelijk echt in duiken. Ik heb er zin in en ik ben een beetje bang, maar dat schijnt normaal te zijn bij deze game.

Dark Souls Remastered

Pablo Bool

Tussen de E3-praktijken door ga ik dit weekend Overwatch spelen. Ik heb het laatst toch maar gekocht, omdat ik het samen met een huisgenoot kan spelen die erg goed is. Ik heb nu al een paar potjes gespeeld, alhoewel ik nog niet uitvoerig heb kunnen uitpluizen hoe hero's en de tactiek precies in elkaar steken. Als jullie dus tips hebben voor een Overwatch-n00b, dan zijn deze zeker welkom.

Overwatch

Ron Vorstermans

Dit weekend speel ik Onrush, de game die eruitziet als Motorstorm of eigenlijk iedere andere arcade-racegame uit dat tijdperk, maar echt totaal niet met een andere racegame te vergelijken is. Ja, je rijdt rond, maar Onrush is een competitieve zes-versus-zes-game die wel wat wegheeft van Overwatch. Er zijn classes, er zijn rondes (geen laps!) en het maakt niet uit of je laatste bent of eerste staat: alles draait om samenwerken om je tegenstanders uit te schakelen, zoveel mogelijk boost verzamelen en voldoen aan de verschillende objectives in de verschillende modi. Een heerlijke game, die alles anders doet dan ik gewend ben en heel slim in elkaar steekt. En de game ziet er prachtig uit, met mooie tracks en godzijdank een groot gebrek aan grote arena's.

Onrush

Eline Oosterloo

Dit weekend ga ik wat spellen spelen die ik op de retro gamebeurs heb gekocht. Ik zat te denken aan Gargoyle's Quest voor Game Boy. Gargoyle's Quest is helemaal niet duur, maar ik had hem nog niet. Hij kwam samen met Tetris uit voor Game Boy als een releasetitel. Demon's Crest heb ik al wel gespeeld en die was super gaaf. Zo gaaf, dat ik een tekening maakte van Firebrand. Waarom heb ik dan Gargoyle's Quest nog niet gespeeld?! Tijd om hier verandering in te brengen!

Gargoyle's Quest

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Monster Hunter World, Onrush en MotoGP 18.
 • Assassin's Creed Origins is de game die ik dit weekend speel
 • Ik heb net for honor aangeschaft. Flink wat aanbiedingen op MS store. Voor 17,50 kon ik deze niet laten liggen en kan ook niet wachten om een paar hoofden in te meppen met mijn goeiedag. Ik heb zelf de indruk dat dit spel dezelfde opzet heeft als rainbow Six siege en dat bevalt me wel. Even een paar potjes en dan weer een ander spel. Stay of decay ook nog even opstarten alleen heb geen idee of daar een eind doel aanzit of dat echt alleen maar overleven is. Zondag avond wordt top eerst de GP van canada en dan daarna de live stream kijken van MS op de e3. Zin in!
 • Deze week Hellblade: Senua's Sacrifice gekocht. Ben erg benieuwd naar deze game en deze zal ik dit weekend maar eens opstarten.
 • Battle Chasers: Nightwar (Switch)

  Deus Ex Mankind Divided (X-box One)

  En natuurlijk Pinball Fx 3
 • Tijd om veel te leren en daarbij een beetje mario en mario kart te spelen. Maar het zal niet heel veel zijn.
 • Rising Storm 2 en Iron Sight

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren