1. Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 mei

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 mei

Veel combo's

Deze week heeft de redactie helaas geen lang weekend om extra lang te kunnen gamen. Toch hebben de meesten een aantal games op de planning staan.

Lars Cornelis

Ik heb Shadow of the Tomb Raider net uit dus ik zit nu even in zo'n gat dat ik geen echte zin heb om aan iets nieuws te beginnen, maar ook nergens echt mee bezig ben. Waarschijnlijk ga ik dus vooral PES en Cities Skylines spelen. Prima tijdsbesteding ook.

Zoë Bonefaas

Red Dead Redemption 2 staat op Xbox Game Pass dus die heb ik afgelopen nacht gedownload. Aan dat spel ga ik dus een beginnetje maken. Verder ga ik een beetje in herhaling vallen want ik weet vrijwel zeker dat ik ook nog een beetje Assassin's Creed Odyssey ga spelen. Ik heb pas de Atlantis-uitbreiding gekocht en waan me nu door de velden van Elysion om de invloed van Persephone te verminderen.

Red Dead Redemption 2

Jolien Mauritsz

Ik ga dit weekend aan de slag met: ik heb werkelijk geen idee. Waarschijnlijk ga ik verder met Ori and the Blind Forest, want die game heb ik een paar weken laten liggen vanwege andere dingen (Animal Crossing). Nu begint het toch weer te kriebelen en wil ik er graag achter komen hoe het verhaal verder gaat!

Ori and the Blind Forest

Jacco Peek

Ik ben bijna klaar met Final Fantasy 7 én Uncharted: The Lost Legacy, die ik deze week nog een keer wilde spelen. Van beide geniet ik heel erg, maar wat er daarna gespeeld wordt weet ik niet zeker. Heb net Assassin’s Creed Odyssey gekocht, dus dat is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar wie weet speel ik weer wat anders. We zien het wel!

Uncharted The lost Legacy

Dennis Mons

Ik ga dit weekend gewoon Assassin's Creed: Odyssey aanmikken. Ik wilde de game al eerder grondig spelen maar ik heb er nooit de tijd voor gepakt. Maar na het zien van de Valhalla-trailer (en ik ben nog niet overtuigd) heb ik toch wel zin in een grote open wereldgame. Maar daarnaast ga ik ook het sufste ooit spelen: The Golf Club 2019 featuring PGA Tour. Wat ik ga gewoon opbiechten dat ik verdraaid relaxed werd toen ik nog vaak Tiger Woods speelde. Dus een beetje een balletje over een grasveld meppen? I'm in!

Beste PlayStation 4 games

Michel Musters

Net als de afgelopen paar weken is mijn gameweekend een combinatie van twee titels. In Animal Crossing: New Horizons ben ik het langzaamaan wat rustiger aan het doen. Ik heb wat miljoenen op mijn rekening staan dankzij het verkopen van Turnips en maak nu beetje bij beetje mijn eiland mooier. Ik probeer daarnaast elke dag minstens een hoofdstuk van Final Fantasy 7 Remake te spelen en vermaak mij daar opperbest mee. Ik ben nu in hoofdstuk 12. Wel vind ik het spel érg lineair, meer dan ik had verwacht, maar het is tot nu toe een van de weinige JRPG's die ik daadwerkelijk goed trek.

Animal Crossing: New Horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Witcher 3, ben nu in skellige de zijmissies aan het voltooien. Daarnaast met vrienden Minecraft spelen op onze server.
 • Assassin's Creed Freedom Cry en zeer waarschijnlijk ook beginnen aan Assassin's Creed Rogue.
 • @Meta_coola Ahh Freedom Cry met eindbaas Adewale. Have fun!
 • @Real13

  Ja Ade is best awesome.

  Beste AC playable assassins

  1 Edward Kenway
  2 Alexios
  3 Jacob Frye
  4 Bayek
  5 Adéwalé
  6 Kassandra
  7 Ezio Auditore Da Firenze
  8 Evie Frye
  9 Arno Dorian
  10 Aveline de Grandpré
  11 Ratonhnhaké:ton
  12 Altaïr Ibn-La'Ahad
 • Ik speel dit weekend Planet Coaster en mogelijk ook the Last of Us. De releasedate komt stilaan dichterbij!
 • @Mister Frowdo

  Zeker doen beide zijn toppers. Alleen ben ik voor de eerste niet creatief genoeg.
 • @smaakmaker

  Ik heb nu zo'n 300 + uren op Planet Coaster vertoefd. Het is een beetje de Photoshop van de coaster games en dat is prima. Gewoon niet opgeven als je iets bouwt en goed kijken naar een bestaand voorbeeld. Dan wat details toevoegen en je hebt een supermooi bouwwerkje gemaakt.

  The Last of Us heb ik al meerdere keren uitgespeeld, maar de laatste keer was in 2014. Toch maar even opfrissen!
 • @Mister Frowdo

  Heb je een hele zware pc nodig? Ik ga denk ik de xbox versie halen anders.
 • @DopieJopie1

  Ik weet niet hoe de game zal spelen op een console, maar ik weet wel dat een muis en toetsenbord handiger zullen zijn. Je hebt allerlei shortcuts nodig en je gaat objecten heel precies moeten plaatsen.

  Ik heb een vrij krachtige PC en dat is voor deze game wel een beetje nodig, vrees ik. Planet Coaster had beter geoptimaliseerd mogen zijn, want zelfs de meest krachtige PC's krijgen framedrops als je heel groot en gedetailleerd bouwt.
 • Verder met de Witcher 1 en Modern Warfare, als het meezit.
 • Ik ben klaar met borderlands 3. Ik vind na uurtje of 30 veel van hetzelfde.

  Nu begonnen aan Duke Nukem Forever op 360 en ook Command Conquer even spelen. Verder ligt Batman voor de one nog klaar.
 • @DopieJopie1
  Ik ben bezig met de DLC, maar net als bij de main game lijkt het alsof de game niet zo lekker aan voelt als het vorige deel. Weet niet wat het is, want alles lijkt verder te kloppen.
 • @Gaaiz

  Qua gevoel etc. Had ik dat wel. Maar ik had na dus uurtje of 30 het idee ik steeds hetzelfde deed. Je maait groep neer. Filmpje. Maait groep neer. A naar B. Filmpje. Enz enz.
 • Animal Crossing, Splatoon 2, Streets of Rage 4, Slay the Spire en Mario Tennis Ace zijn de titels waar ik aan denk om te spelen.

  Verder de gratis versie van Asphalt 9 dus wat moeten we met burnout lol.

  Eigenlijk moet ik ook nog verder met Two Point Hospital, maar goed kan niet alles spelen in een weekend lol.
 • @DefenseForceNL

  Hoe is streets of rage?
 • @Luigi1985

  Ik vind de game erg goed eigenlijk beter dan ik vooraf had verwacht. Game stelt zeker niet teleur als je dit genre tof vind.

  De meeste SoR fans zijn echt positief over de game overigens.

  Enigste dat sommige de game iets te makkelijk vinden. Maar ik vind het zelf op hard en zeker op mania moeilijk genoeg.
 • @DefenseForceNL

  Nice. Ik wacht nog ff tot ie is afgeprijsd denk ik. Het is voor mij vooral nostalgie, dus weet niet zeker of ik het gigantisch vet ga vinden.
 • @Luigi1985

  Ja ik vind het zelf nog steeds een super leuk gerne. Echter denk ik wel dat ik er veel sneller klaar mee ben als vroeger.

  Ben al een stukje ouder (40) en merk toch wel dat het meerdere keren uitspelen vaak niet gebeurd en dat ik veel sneller klaar met een game ben dan toen.

  Komt misschien ook wel dat je tegenwoordig veel meer kan kopen dan vroeger. Toen moest ik blij wezen met 1 game in tsja wat was het 2 a 4 maanden. Dus bleef je ook wel spelen.
 • @DefenseForceNL

  Klopt. Ik speelde de games vroeger altijd bij m’n neef. Later op de virtual console van de Wii.
 • Ring fit adventure zoals bijna elke dag en ik heb dreams aangeschaft, maar het creëren is nog best lastig. Dus wellicht dat ik nog een paar puzzels in Boxboy en Baba is you probeer op te lossen.

  Iedereen die Ori leuk vond kan ik Yoku's Island Express aanraden, die heb ik van de week op 100% afgerond.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren