1. Wat Spelen we dit Weekend?

Wat Spelen we dit Weekend?

Death Stranding, of toch een klassieker?

Het wordt weer koud, veel te koud om - zoals 'normale mensen' - naar buiten te gaan. Nee wij blijven liever binnen om met de kachel alweer aan lekker wat toffe games te gaan spelen. Maar welke games, precies? En Wat Spelen jullie Dit Weekend?

Michel Musters

Ik ben nog altijd aan het genieten van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare, maar eind vorige week heb ik twee andere najaarsknallers aan mijn verzameling toegevoegd: Luigi's Mansion 3 en The Outer Worlds. Aan laatstgenoemde ben ik nog niet toegekomen, dat wordt echt zo'n spel waar ik mijzelf deze winter in ga onderdompelen. Luigi's Mansion 3 is echter puur genieten. Leuke, verslavende gameplay en vooral erg origineel leveldesign zorgen er voor dat ik mij geen moment verveel. Verder ga ik voor een recensie ook beginnen aan Planet Zoo!

Planet Zoo

Jacco peek

Ik zou een game gaan spelen waar in heel veel zin in heb, maar dat is goed in het water gevallen. Deze teleurstelling heeft ook z’n voordelen, want dit weekend kan ik wel beginnen aan Death Stranding. Dat zou zomaar m’n game van het jaar kunnen worden, dus ik ben héél benieuwd!

Sam Beesems

Ik had eigenlijk een saai weekend voor de boeg omdat ik in no-time The Outer Worlds uitgespeeld heb. Helemaal, inclusief side quests. Gelukkig was daar een niet nader te noemen, sponzig redactielid dat mij een niet nader te noemen game over astrologische oorlogsvoering toe schoof. Verwacht de review ergens medio volgende week....

outer worlds

Dennis Mons

Het plan was eigenlijk om mezelf dit weekend op te sluiten met Star Wars Jedi: Fallen Order, zodat ik er vóór het verlopen van het embargo een mooie review over kon pennen, als De Star Wars Gek van de redactie. Maar ik ben een beetje bang dat ik de game niet op tijd binnen ga krijgen. Maar ik heb een (hopelijk) uitstekend alternatief in de vorm van Death Stranding, en na het lezen van de fijne review van Lars (en de evenzo fijne (nou ja) reacties) denk ik écht dat dit míjn type game gaat zijn. En op het moment dat je dit leest (zo rond 16.00u) ben ik hoogstwaarschijnlijk de game aan spelen, dus kom even checken op Twitch!

Death Stranding

Bert de Vries

Onder andere Red Dead Redemption 2 op de pc. Wat een fenomenale game! Ik ben zwaar onder de indruk van wat deze game biedt, al is het niet een volledig gestroomlijnde ervaring. Verder uiteraard Destiny 2, want die game blijft me maar boeien. Ook moet ik Overwatch maar weer eens opstarten, ik heb de game al een hele poos niet meer gespeeld (vooral omdat Zenyatta wat minder relevant was, destijds).

Red Dead Redemption 2

Dat is dus wat wij gaan doen. Wat Spelen Jullie dit Weekend?

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Planet zoo :) wat is dat leuk. Verder modern warfare of fifa als er tijd is
 • Luigi's Mansion 3 en heel misschien nog wat Civilization.
 • Nioh, proberen of het met een vriend kan, ik heb nu van die okocho cups maar krijg het niet voor mekaar om samen te spelen… me vriend zei dat het alleen kan als iemand de missie al gedaan heeft klopt dat?
 • Death stranding natuurlijk, wat een game, snap de negatieve reviews niet, want dit is echt een pareltje.
 • @CyberFl

  Ergens snap ik het wel hoor. Het is geen conventionele game en de gameplaybeelden zijn mooi, maar niet erg denderend qua actie. Ook zegt lang niet iedereen de naam Kojima iets. Overigens is dat laatste voor mij genoeg reden om hem in huis te halen. Vanaf de eerste Metal Gear uit 87 tot nu heeft hij me nooit teleurgesteld. Fanboy alert! ;)
 • @CyberFl

  Iets met mensen willen geen nieuw soort games en enkel CoD, BF, NFS.

  En bovenal, het is een Kojima game er zijn mensen die, ja ik weet dit is shocking, Kojima haten omdat hij een narcist zou zijn.. 🤷‍♂️🤷‍♂️… Nog steeds geen bewijs daar van gevonden.
 • @Meta_coola ik heb ook weinig met die man, maar dat is omdat ik zijn games gewoon te vaag of niet leuk genoeg vind.
 • @obi-twan kenobi

  Dat kan, en jij legt de schuld ook niet bij Hideo Kojima. Jij zegt zelf al voor mij zijn z'n games te vaag/niet leuk genoeg. en dat is allemaal oké. Maar mensen die Kojima een narcist noemen daar ga ik slecht op. Kojima komt mij juist heel erg nederig overkomen in zijn doen en laten
 • @Meta_coola

  Ik vind hem een god-complex hebben, maar zijn games vind ik tof. Mag dat ook?
 • @benjaminben
  Nee, want hij heeft geen god complex. Sommige mensen waarderen hem, waarschijnlijk vergis je je daar.
 • @Jowy

  Ik zeg ook ik 'vind', dat maakt het dus niet feitelijk. Maar ik ken hem niet persoonlijk, baseer mijn beeld op de dingen die ik van hem gezien heb. En ik hou van bescheidenheid, dat vind ik deze man niet. Net als Peter Molyneux, ook zo'n hoge torenblazert. Maargoed, hun games vind ik wel tof, en dat is wat telt.
 • @benjaminben
  Jij wel Benjaminben!
 • @Meta_coola Misschien geen narcist maar wel een complete mafkees. Ik kan die kop van hem niet uitstaan :P!
 • @CyberFl

  Zit er nu 35 minuten in en damn wat een geweldig game is het nu al.

  Oh en uhm in de begin credits ben ik Hideo Kojima z'n naam drie keer tegen gekomen en er zijn iets van 30 namen voor bij gekomen. Ja echt narcistisch.🤷‍♂️
 • Dragon Quest 3 voor mij.
 • NFS Heat eindelijk weer is een hele sterke NFS en daarnaast wat Destiny 2 en Monster Hunter World Iceborne.
 • LM3 in Co'op met zoontje.
 • Morgen hele dag het rijk alleen, dus ik ga eens goed voor
  Luigi’s Mansion zitten want ik heb t pas een uurtje gespeeld ofzo.
 • @Luigi1985 Je doet je naam weer eer aan ;)
 • @The Decider

  Haha ja ja in mijn eigen landhuis

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren