1. Watch Dogs 2 kan nog steeds gratis geclaimd worden

Watch Dogs 2 kan nog steeds gratis geclaimd worden

Servers waren overbelast

Mensen die niet konden inloggen om Watch Dogs 2 voor pc gratis te claimen tijdens de Ubisoft Forward-presentatie kunnen dat nu alsnog doen.

Vorig week dat maakte Ubisoft bekend dat mensen die hun Uplay-account met Twitch verbonden of mensen die de stream keken via een Uplay Client Watch Dogs 2 gratis ontvangen. Vanwege overbelaste servers konden veel fans echter niet inloggen tijdens de Ubisoft Forward-presentatie.

Ubisoft biedt via Twitter haar verontschuldiging aan voor de inlogproblemen en kondigde aan de game op een andere manier gratis aan te bieden.

Dat is nu mogelijk, via een link kunnen mensen alsnog een gratis exemplaar van de hackergame claimen, samen met een aantal extra bonussen.

Watch Dogs 2 is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Gisteren werd onthuld dat Watch Dogs Legion op 29 oktober verschijnt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren