1. Ubisoft stelt Watch Dogs Legion en andere games uit

Ubisoft stelt Watch Dogs Legion en andere games uit

Worden geoptimaliseerd voor volgende generatie consoles

Ubisoft stelt een drietal games uit. Het gaat om Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine.

Watch Dogs Legion en Gods & Monsters zouden respectievelijk op 3 maart 2020 en 25 februari 2020 verschijnen. Rainbow Six Siege zou ergens voor april 2020 uitkomen. Alle drie de games komen nu in het volgende fiscale jaar uit, dat loopt van 1 april 2020 tot 31 maart 2021.

Volgens CEO Yves Guillemot is het belangrijk dat de drie games meer ontwikkeltijd krijgen zodat ze "optimale ervaringen aan spelers" bieden. Hij haalt de tegenvallende verkoop van het recent verschenen Ghost Recon Breakpoint aan als een voorbeeld van een spel dat langer ontwikkeld had kunnen worden. Precieze releasedata voor de games zijn er nog niet.

VideogamesChronicle laat weten dat chief financial officer Frédérick Duguet daarnaast heeft gemeld dat de drie games worden geoptimaliseerd voor de volgende generatie consoles. Hoogstwaarschijnlijk komen de games dus zowel op de huidige generatie als de volgende generatie consoles uit.

Gods and Monsters

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Om 2 redenen heel erg mooi. Allereerst in maart ga ik heel weinig game tijd hebben, en ten tweede het is mooi dat Ubisoft naar de resultaten kijkt van ghost recon breakpoint en er voor kiest om hun huidige games in development meer tijd geeft. Heb er het volste vertrouwen in dat watch dogs legion een geweldige ervaring gaat worden.
  • Ik was niet op de hoogte van Rainbow Six Quarantine. Maar ff in de gaten houden, hopelijk maken ze er iets moois van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren