1. Watch Dogs Legion is vanaf morgen een lang weekend gratis speelbaar

Watch Dogs Legion is vanaf morgen een lang weekend gratis speelbaar

Ubisoft geen planning van aankomende content

Vanaf morgen tot aanstaande maandag kan Watch Dogs Legion geheel gratis gespeeld worden.

De gratis versie is beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede de Epic Games Store en Ubisoft Store. Mensen kunnen de game vandaag alvast installeren.

In de gratis versie kan men de singleplayermodus en online modi naar gelieve spelen met alle personages. Alle activiteiten zijn uit te proberen en vier van de acht wijken zijn te bezoeken, waaronder het centrum van Londen. Het verhaal dat speelbaar is loopt tot de Skye Larsen-missie. Alle geboekte progressie kan meegenomen worden naar een gekochte versie van het spel.

Sinds gisteren is de eerste tactische op, Leader of the Pack, beschikbaar in de online modus. Eind mei moeten twee nieuwe PvP-modi in de vorm Extraction en Invasion naar de game komen. Ook verschijnt dan de tactische op genaamd Project Omni. 

Mensen met een seizoenspas ontvangen eind april het personage Mina, die controle over andere mensen kan krijgen. Ook bevat deze uitbreiding een nieuwe missie. Eind juni ontvangen seizoenspashouders Bloodline, een nieuwe verhaallijn rondom Aiden Pearce, het hoofdpersonage uit de eerste game. In augustus komt Darcy, een lid van de Assassin Order uit Assassin's Creed, naar het spel. Hieronder is een planning te zien.

Watch Dogs Legion

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren