1. Watch Dogs Legion zou gelekt zijn op Amazon

Watch Dogs Legion zou gelekt zijn op Amazon

Bestuur elk personage in de game

Amazon zou de nieuwe Watch Dogs hebben gelekt. De game heet volgens hen Watch Dogs Legion.

De game heeft een productpagina gekregen op Amazon UK. Opvallend genoeg staat in de beschrijving dat spelers de besturing over elk personage in het spel over kunnen nemen, zelfs random mensen die op straat lopen. Wellicht heeft dit te maken met het concept dat alles en iedereen te hacken is. De game zou zich afspelen in de nabije toekomst, in een dystopische versie van Londen na Brexit.

Ubisoft heeft de geruchten nog niet bevestigd. Waarschijnlijk is het pas aanstaande maandagavond zeker of Watch Dogs Legion echt bestaat. Om 22:00 uur houdt Ubisoft zijn E3-persconferentie. Kotaku claimt echter soortgelijke geruchten te hebben gehoord, wat de beschrijving op Amazon meer draagvlak geeft.

Watch Dogs 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ben benieuwd. Vond de eerste 2 delen enorm tof.
  • @Cypher

    Jah ik ook! en elkaar hacken enzo was ook uniek,
    Maar hoop dat 3 beter wordt, zoals meer dingen Hacken xD
  • Klinkt als een interessant en best wel origineel concept. Hopelijk weten ze mij op E3 te overtuigen, Watch Dogs 1 heb ik day one gekocht en was meh, Watch Dogs 2 heb ik drie maanden na de release gekocht en was okayish. Dat het een Ubisoft game is, maakt mij niet gelijk lyrisch.
  • 1 was leuk maar vond 2 echt een topper. Erg benieuwd naar dit deel, deze gaat zeker in de pre order.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren