1. Ubisoft onthult Watch Dogs Legion

Ubisoft onthult Watch Dogs Legion

Game komt op 6 maart 2020 uit

Watch Dogs Legion is tijdens Ubisoft's E3-persconferentie officieel onthuld.

Ubisoft toonde gameplay van het spel tijdens zijn persconferentie. Het spel speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Tijdens de game worden spelers begeleid door een stem die afkomstig lijkt van een AI genaamd Bagley.

Uniek aan Watch Dogs 3 is dat spelers na de dood van hun personage een ander personage kunnen kiezen uit een lijst. In de gameplaydemo werd de man die de speler bestuurde gedood, waarna een vrouw op leeftijd werd gekozen om de game verder mee te spelen. Alle inwoners van het virtuele Londen zijn speelbaar. Dit is vergelijkbaar met de Ubisoft-game ZombiU, waarin spelers na hun dood met een ander personage verder moeten. Ook wanneer een speler niet doodgaat, kunnen andere missies weer met andere personages gespeeld worden. Alle cinematics in de game worden aangepast afhankelijk van welk personage spelers besturen.

Watch Dogs Legion komt op 6 maart 2020 uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Eerder lekte Watch Dogs Legion al uit. Ubisoft besloot daarom afgelopen week de game officieel aan te kondigen, al werd toen alleen een logo getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Do want do want.

    Dit concept klinkt echt zo interessant, en Ubisoft vertrouw ik wel om dit concept goed te benutten.
  • Ik moet het straks maar even terugkijken want zag alleen de afsluitende trailer. Op basis van die trailer bekroop me het idee dat de blanke man persona non grata geworden is (nergens één gezien) maar wellicht lag dat aan mij of keek ik er overheen.
  • Ziet er echt zeer veelbelovend uit. Hopelijk zit er niet teveel herhaling in missiestructuren, enz.
  • Ik weet het niet, liever 1 persoon of 3 net zoals GTA met eigen verhaal ofzo

    Maar goed ben wel benieuwd hoe dit gaat uitpakken
    Ps het ziet weer gelikt uit zoals gewoonlijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren