1. Trailers van Watch Dogs Legion richten zich op verhaal en extra content

Trailers van Watch Dogs Legion richten zich op verhaal en extra content

Zowel gratis als betaalde content komt naar de game

Nieuwe trailers van Watch Dogs Legion draaien om het verhaal van de game en de extra content die er voor uitkomt.

Watch Dogs Legion speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Uniek aan de game is dat spelers in principe alle rondlopende personages in de spelwereld kunnen rekruteren voor hun verzetsgroep. Deze personages zijn daarna op elk moment te besturen.

In een andere trailer wordt meer informatie gegeven over zowel gratis als betaalde content dat naar de game komt. Op 3 december komt bijvoorbeeld een gratis online multiplayer naar de game. Spelers kunnen vrij door de spelwereld roamen met z'n vieren en diverse coöperatieve missies doen. Ook verschijnter op die dag een PvP-modus genaamd Spiderbot Arena, waarin spinnenachtige robots het tegen elkaar opnemen in een deathmatch. In 2021 verschijnen er ook nieuwe missies, nieuwe personages en een New Game Plus-modus.

Er komt ook betaalde content naar Watch Dogs Legion via de seizoenspas. Zo verschijnt Bloodline, een nieuw verhaal rondom Aiden Pearce - het hoofdpersonage uit de eerste Watch Dogs. Ook komen er extra DedSec-missies en nieuwe personages beschikbar.

Watch Dogs Legion komt op 29 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay en Google Stadia. De game is vanaf 10 november ook op Xbox Series X/S beschikbaar en op 19 november voor PlayStation 5. Mensen die het spel op de huidige generatie consoles kopen, kunnen het zonder kosten upgraden op de next-gen consoles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gisteren wederom wat nieuwe gameplay zitten kijken en krijg inmiddels het idee dat het flink mis gaat met deze titel. Deel 1 is voor mij ondanks de negatieve storm van de downgrades etc een fijne herinnering, prima vermaak mee gehad. Deel 2 vanwege de protest antifa sjw vibe gaf mij niet de juiste toon om na uur of vier door te spelen.

    Echter als ik dit zie lijkt t vooral niet af te zijn en of er nog een hoop moet gebeuren. Hitdetectie van gevechten zien en klinken niet goed, voice-acting is werkelijk kolderiek slecht en ik ga ook weer denken dat die antifavibe zich weer voor doet voor mij. Dat laatste gaat dan minder over de kwaliteit van de game. Maar waar ik eerst nog rekende op een gevoelsmatig stabiele 80 zie ik lagere scores aankomen.
  • @xevulutionx
    Ik heb vanaf het begin al een slecht gevoel bij deze titel. De charactermodels zien er gewoonweg outdated uit en Ubisoft lijkt 'out of touch' te zijn qua toon en sfeer. Denk echt dat het een matige game oplevert, ik sla hem hoe dan ook over.
  • Het is misschien niet echt gepolijst maar het ziet er wel uit als dikke fun.
  • Vorige Watch Dogs games en dan vooral 2 vond ik erg goed dus ga hem halen. Ben wel benieuwd bij deze game hoe ze een pakkend verhaal neer gaan zetten zonder main protagonist.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren