1. Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober

Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober

Korte film gebaseerd op de game en overview-trailer getoond

Watch Dogs Legion komt op 29 oktober uit, zo heeft Ubisoft aangekondigd tijdens het Ubisoft Forward-evenement.

Daarbij toonde het bedrijf een korte film geïnspireerd op de aankomende game. Ook werd een uitgebreide overview-trailer met gameplay online geplaatst. Daarin is onder andere te zien hoe spelers, afhankelijk van het personage waarmee ze spelen, missies anders kunnen aanpakken. De korte film en de trailer zijn hieronder te zien.

Watch Dogs Legion speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Uniek aan de game is dat spelers in principe alle rondlopende personages in de spelwereld kunnen rekruteren voor hun verzetsgroep. Deze personages zijn daarna op elk moment te besturen.

Watch Dogs Legion komt naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Erg jammer… ze hebben de spel best wel verkloot…. De Watch dog 1 was prima watch dogs 2 was erg goed en mooi, en nu is het rommel.
 • Eindelijk eens een beetje een verfrissing! Deze lijkt me al leuker dan de zoveelste Assassin's Creed! Hopelijk ziet de game er in oktober ook even leuk uit.
 • Een kwartier aan die game besteden vond ik sws te veel van het goede. Maar ook de getoonde beelden laten een matige indruk op me achter. De character models vind ik er slecht uitzien, het voelt allemaal niet eens een beetje next-gen. Snap dat ze niet nog eens het 'donwgrade debacle' willen zoals destijds bij de eerste, maar ze hebben de lat niet bepaald hoger weten te leggen. Hard pass for me deze game.
 • Wat een teleurstelling. Dit lijkt wel een launch game voor xbox one en ps4. Matige modellen en slechte lipsync. En een vage hipster sfeer. Nee, deze sla ik sowieso over.
 • Vond het er niet boeiend uitzien. En wat ik van deze presentatie vind staat uitgebreid beschreven onder het Ac bericht.
 • Mehh vond het niet geweldig alleen dat je met verschillende personages en verschillende manieren een mission kon benaderen sprak mij wel aan. Verder tsja dit gaat hem niet worden voor mij.
 • Ik ga straks in thuis de beelden checken maar was t echt zo erg. Ik stoorde me met name nonstop in deel 2 aan de hipster antifa achtige karakters waar sjw vanaf droop. Nu ik las dat je zelf karakters kan rekruteren leek me dat nu juist wel een fijne aanvulling. Deel 1 vond ik een vermakelijke game die ik hoger waardeer dan veel anderen dat doen.
 • De 2de interessante game van Ubisoft Dit jaar. Ziet er uit als mass veel fun.
 • Watch Dogs 1 had zoveel potentie.
  Zo zonde welke richting ze zijn op gegaan met deel 2 en dan nu deze rommel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren