1. WB Games toont in augustus nieuwe games

WB Games toont in augustus nieuwe games

De nieuwe Rocksteady-game en een nieuw Batman-spel?

Tijdens het DC FanDome-evenement in augustus is WB Games van plan om nieuwe aankondigingen te doen.

Het DC FanDome is een virtueel evenement rondom DC, dat op 22 augustus wordt gehouden. WB Games heeft dus aankondigingen van dat evenement in petto. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat het bedrijf daar een game of meerdere games gebaseerd op DC-franchises toont.

Fans wachten al geruime tijd op nieuwe DC-games van Warner Bros. Zo zou Rocksteady - de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-games - aan een nieuwe game werken die mogelijk gerelateerd is aan Suicide Squad of Superman. Ook zou er een nieuwe Batman: Arkham-game in ontwikkeling zijn. Tot slot wordt er ook aan een Harry Potter-game gewerkt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hyped kan niet wachten om te zien waar Rocksteady mee bezig is oa. Hopelijk op een normale Nederlandse tijd. Maar heb vakantie nog dus eventueel in de nacht opblijven is ook geen probleem.
 • Nee WB. Ik wil het nu.
  En dit meen ik wel, als er op dit event geen aankondiging komt van de nieuwe Batman game en/of de Harry Potter RPG(iets minder wss).
  Dan… ja… word ik nog meer pissed. (Mensen moeten wel begrijpen dat WB (en devs, en schrijvers) dit Batman project al jarenlang teasen en fans klaar zijn met die teasers van onaangekondigde games)
 • @Ardyn

  Ik denk eerlijk gezegd dat je daar Harry Potter, Batman van Warner Montreal rocksteady hun DC project en injustice 3 te zien krijgt. En zou dat het geval zijn. Dan zet Warner een puike game presentatie neer.
 • @smaakmaker

  Het is een DC Event, dus ik ben niet zeker of we daar Harry Potter RPG te zien gaan krijgen.
  Van Rocksteady is nog erg weinig nieuws echt bekend, daarom weet ik ook niet zeker of daar iets van komt, hangt af van hun project en ook hoe ver zij zijn. WB presenteert games pas kort voor release, vandaar.

  Ik wil vooral gewoon de Batman game, daar zijn teasers vanuit WB zelf gekomen. Al jarenlang. De HP RPG was gewoon gelekt, dus is officieel gezien niet bekend, we hebben er ook verder niets echt over gehoord(buiten de leak laatst, die details uit de eerste leak soms erg tegenspreekt).

  De Batman titel was geteased in eind 2018 door een dev, later ook door een schrijver van DC(die de bedenker is van de Court of Owls), de studio zelf die ineens een teasers plaatst met logo's van gelekte info, erg veel leaks überhaupt al rondom de game, etc. Iedereen en zijn of haar moeder weet dat de game eraan komt, laat het dan gewoon zien….

  Maar ja, we krijgen ook nieuws over The Suicide Squad film van James Gunn en The Batman van Matt Reeves… dus ik ben wel happy.
 • @Ardyn

  Harry Potter denk ik haast van wel ondanks dat het geen DC is. Want de game moet volgens geruchten nog dit jaar uitkomen.

  Rocksteady is sinds 2016 al met een nieuwe game bezig. Maar toch hopen dat ze daar eindelijk wel van te zien krijgen.

  En die Batman game je weet wel dat die niet door Rocksteady gemaakt wordt maar door de iets mindere Warner Bros Montreal als ik het goed heb.
 • @smaakmaker

  Arkham Origins vind ik als game nog steeds erg goed, zelfs beter dan Arkham Knight omdat Origins mijn smaak meer dient.
  Maar de nieuwe Batman game schijnt iets heel nieuws te worden, so, fingers crossed it will be good.

  En klopt, maar Rocksteady is bezig met een nieuwe IP, dat kan nog best lang duren.

  Harry Potter RPG schijnt binnen nu en een jaar te gaan komen ja, maar WB is er niet vies van om een game slechts maanden van tevoren aan te kondigen, jammer genoeg. :/
  Ik zou het liefst hebben dat games een jaar, of anderhalfjaar, van te voren aangekondigd worden. Dan kun je door het jaar heen mooi nieuws verspreiden en hebben mensen iets om écht naar uit te kijken.
  Langer dan dat wordt het gewoon jammer .. en korter is gewoon stom, want vaak lekken titels alsnog uit van tevoren en fans wachten te erg in spanning af.
 • @Ardyn

  Oké ja ik hoop het ook over Batman. Maar Rocksteady zeker als het een DC game is zie ik echt wel aangekondigd zien worden met release najaar of voorjaar 2021. En Harry Potter ik denk het en ik hoop het voor mijn vriendin. En injustice 3 ik hoop het want ik vond deel 2 echt fantastisch. Maar met deze games. Zou Warner echt een geweldige line up hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren