1. Nieuwe We Happy Few-gameplay in Pre-E3-Teaser

Nieuwe We Happy Few-gameplay in Pre-E3-Teaser

Ook screenshots te zien

We Happy Few, de game die veel weg heeft van Bioshock en zich afspeelt na de Tweede Wereldoorlog, heeft een nieuwe gameplay-teaser.

In de trailer is te zien hoe een personage genaamd Ollie de hoofdpersoon genaamd Arthur Hastings niet schijnt te herkennen. Ollie gaat Arthur vervolgens te lijf met een cricketbat. Daarnaast zien we snel nog wat andere beelden van de game.

Op screenshots die ook zijn vrijgegeven zien we tevens Ollie die Arthur iets schijnt te verwijten. Daarnaast is een actie-shot te zien waarin Arthur aan het vechten is.

We Happy Few wordt ontwikkeld door Compulsion Games en staat momenteel gepland na de zomer voor de PS4, Xbox One, Windows, Linux en Mac OS te komen.

We Happy Few speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog waar inwoners depressief zijn geworden en allemaal een drug genaamd Joy nemen om het leven wat verdraagbaarder te maken. In een hands-on preview legt Lars Cornelis verder uit wat We Happy Few precies voor game is.

We Happy Few screenshot
We Happy Few vechten

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Ik weet t niet….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren