1. Live om 15:00 uur: We kronen de winnaars van de Ghost of Tsushima Fotowedstrijd!

Live om 15:00 uur: We kronen de winnaars van de Ghost of Tsushima Fotowedstrijd!

We gaan alle inzendingen langs

Vandaag kiezen we de winnaars voor onze Ghost of Tsushima Fotowedstrijd! Kijk mee via het Twitch-kanaal van Power Unlimited vanaf 15:00 uur.

We hebben in de afgelopen twee weken enorm veel inzendingen ontvangen voor de fotowedstrijd en vandaag gaan we de allerbeste foto's selecteren. Een panel bestaande uit Lucas, Wouter en Cody gaat eerst zelf een aantal foto's schieten en vervolgens alle ingezonden foto's langs om een favoriet te kiezen. Hierna is het aan de chat om de volgorde van de winnaars te bepalen!

De winnaar krijgt een tegoedbon van 75 euro, de tweede plek krijgt een tegoedbon van 50 euro en de derde plek een tegoedbon van 25 euro om hun creatie op prachtig canvas af te laten drukken bij de online printshop Albelli. Bovendien krijgt de winnaar een fijne goodiebag met hierin een t-shirt, lanyard, notitieboek en prachtige posters.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren