1. Website van PlayStation 5 krijgt kleine update

Website van PlayStation 5 krijgt kleine update

Meer informatie bij console

De website van de PlayStation 5 heeft een kleine update gekregen. Het gaat om een aantal nieuwe omschrijvingen bij de console.

De site voor de PlayStation 5 van Sony heeft een update gekregen. De aanpassingen zijn minimaal en of dit duidt dat er binnenkort meer informatie over de next gen-console gaat komen, is nog niet bekend.

Toch is niet helemaal uitgesloten dat de veranderingen meer nieuws aankondigen. De laatste keer dat de website een update kreeg, was toen Mark Cerny zijn Road to PS5-stream deed. Ook ging de website plots live in februari met het 'nieuwe' logo en de vermelding dat de console te koop zal zijn tijdens de feestdagen.

Op Resetera is in ieder geval uiteen gezet wat er nieuw is toegevoegd aan de website.

Lightning speed

Harness the power of a custom CPU, GPU, and SSD with Integrated I/O that rewrite the rules of what a PlayStation console can do.

Stunning games

Marvel at incredible graphics and experience new PS5™ features.

Breathtaking immersion

Discover a deeper gaming experience with support for haptic feedback, adaptive triggers and 3D Audio technology."

De PlayStation 5 moet ergens dit najaar uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Volgens de laatste geruchten kunnen de fans in juni meer informatie over de console verwachten.

dualsense ps5

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Harness: God of War 2
    Marvel: Spider man 2
    Discover: Horizon ZD 2

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren