1. Week van IG - Membercontent cms en ons kasteel voor de E3 in LA

Week van IG - Membercontent cms en ons kasteel voor de E3 in LA

Om te laten zien dat we verre van stil zitten achter de schermen als het gaat om de door ons zo geliefde site, leek het ons een puik idee om elke week even aan jullie te melden waar we zoal mee bezig zijn, welke artikelen je kan verwachten én hoe het staat met alle nieuwe, nog uit te rollen features van de site zelf en onze eeuwige strijd tegen bugs.

Het is weer een enerverende en lekker drukke geweest voor InsideGamer. Het is goed om te zien dat het aantal reacties weer begint toe te nemen en hopen dat die stijgende lijn door gaat zetten. En we kijken enorm uit naar de laatste ‘build’ waarin mensen elkaar (eindelijk) weer berichten kunnen sturen. Er is zelfs een optie voor groepsgesprekken, dus kunnen jullie nog makkelijk met elkaar in contact blijven. Op het ‘volgsysteem’ moeten we nog even wachten, maar ook daar wordt aan gewerkt.

MemberContent

Mij is verteld dat volgende week óók een werkend member content CMS (content management systeem) wordt ‘uitgerold’. En dat betekent dus dat jullie weer naar hartenlust eigen artikelen, foto’s en video’s kunnen gaan plaatsen! In principe is dat CMS een versimpelde versie van die van ‘ons achter de schermen’, maar dat betekent niet dat je er geen mooie dingen mee kan maken. Sterker nog: het is makkelijker geworden om mee te werken.

Membercontent CMS

We hebben overigens onze redacteur Bert de Vries losgelaten op het testen van het systeem. Naar eigen zeggen is het proberen te slopen van websites namelijk zijn hobby en is dus ook op een hoop zaken gestuit die nog niet werkten of aangepast moesten worden. En dat is als het goed is nu gelukt. We houden jullie wat dat betreft op de hoogte, maar het kan zijn dat er nog bugs en gekkigheden te vinden gaan zijn. Dan horen we dat graag van jullie.

Overigens ook nog zeker even een shout out uit naar members Nintendo4life en Rikachu. Rikachu heeft zich volledig op Nintendo Labo gestort met een zestal video’s en Nintendo4life heeft een uitstekende hands-on gemaakt (zie hieronder) over Kynseed, van de makers van Fable. Het is wat omslachtig om het eerst naar ons te mailen, dus we zijn de heren zeker dankbaar voor de moeite.

E3-kasteel

Wat andere leuke artikelen en video’s betreft gaan we deze week ook lekker. Morgen komt er wederom een Pre3-artikel van Jacco Peek online, en dit keer spreekt hij zijn verwachtingen uit over Microsoft. De dag erna worden de overige grote uitgevers besproken. En ook Michel Musters komt met een E3-verhaal: de grootste verrassingen op E3's ooit.

Het wordt dus weer een lekker IG-weekje waarbij we hier nu toch echt wel de E3-kriebels beginnen te voelen. We zitten middenin het regelen van afspraken, halen herinneringen op aan voorgaande jaren (dit wordt overigens mijn eerste E3) en we weten eindelijk waar we kunnen crashen in Los Angeles: een kasteel met een zwembad. Dat gaan dus enorm relaxte IG in LA-video’s worden. Overigens zullen jullie het in die video’s moeten doen met Lucas (van Gamer.nl) en ik, want Martin gaat dit jaar niet mee. Iemand moet het fort bewaken!

IG in LA

In aanloop naar de 12e gaan we in ieder geval nog heel veel vette artikelen schrijven en video’s schieten en we hebben leuke plannen met een aantal streamers (onder andere 'onze' Rikachu en Karim en Suus) waar we mee gaan samenwerken. Maar dat komt allemaal vanzelf wel voorbij.

Hoe dan ook: jullie zijn weer up-to-date!

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • We hebben er zin in Dennis! :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren