1. Werk als een team samen in Sonic Team Racing

Werk als een team samen in Sonic Team Racing

Speciale moves beschikbaar voor teams in de game

Een nieuwe gameplayvideo van Sonic Team Racing toont de voordelen die spelers die samen als een team werken hebben in de kartracer.

Spelers worden in teams ingedeeld wanneer een race begint en krijgen daardoor speciale mogelijkheden om beter samen te werken. Zo kunnen spelers elkaar een boost geven, items uitwisselen en samen rivalen tegenhouden. De diverse opties worden in onderstaande video getoond.

Team Sonic Racing wordt ontwikkeld door Sumo Digital en moet ergens deze winter uitkomen op pc, Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Wat vind jij van de nieuwe mogelijkheid om samen te werken in de game?

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik heb nog nooit een Sonic racegame gespeeld volgens mij en ik kan me niet voorstellen dat het kwalitatief gezien in de buurt komt bij Mario Kart. Als je enkel naar de personages kijkt, spreken deze al een stuk minder tot de verbeelding, maar goed. Ik dwaal af van het onderwerp.

  Samenwerken lijkt me best grappig als je bijvoorbeeld met z'n vieren lokaal aan het spelen bent. Samen de anderen 'naaien' is leuker dan in je eentje. Het is alleen minder leuk als je een slechte team mate hebt en daardoor verliest.

  Bij Mario Kart zou dat, wanneer dat spel ook een teamvariant zou hebben, bij mij tot een berg frustratie leiden, aangezien ik de beste Mariokarter ben die ik ken (dat is een grapje en sterk overdreven, maar ik kan wel een aardig potje Mariokarten).
 • @Luigi1985

  De vorige 2 sonic racing games waren geweldig en zijn zeker aan te raden, vooral het laatste deel.

  Jammer van deze game om alleen de Sonic cast te pakken. Waar zeker veel mensen niet eens weten wie het zijn.
 • Dezen game word zekker een flop! zie het nu al, Erg jammer en die andere 2 delen waren echt topp

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren