1. Westworld-game voor mobiel vandaag uit

Westworld-game voor mobiel vandaag uit

En er is een trailer om dat te vieren

De mobiele game Westworld komt vandaag uit, en om dat te vieren heeft Behaviour Interactive een lanceringstrailer onthuld.

In de game nemen spelers de rol aan van een medewerker van het pretpark. Het is hun taak om 'hosts' te maken en de verlangens van de bezoekers te bevredigen. Westworld is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie en er zullen locaties, personages en gebeurtenissen voorkomen uit het eerste seizoen. Later in het spel wordt er mogelijk meer geïntroduceerd van het tweede seizoen. De game werd in maart aangekondigd.

In de trailer is te zien dat bekende personages zoals Maeve en Dolores in de game zitten. Ook is het duidelijk dat verhalen meerdere keren plaats kunnen vinden. Net zoals ze in de serie starten die verhalen hetzelfde, maar kunnen ze anders aflopen.

De HBO-televisieserie Westworld draait om een futuristisch pretpark waarin androïden die niet te onderscheiden zijn van mensen rondlopen om de gasten van het park te vermaken. Er zijn verhalen gaande die een soort van quests vormen, maar Westworld is ook een plek waar mensen hun duistere verlangens uit kunnen leven op de androïdes die zichzelf niet kunnen verdedigen. Alles verandert echter als de androïdes zelfbewust beginnen te worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Om Barton even te quoten: "Meh.."

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren