1. Wie en wat is de nieuwe Overwatch-held: Sigma?

Wie en wat is de nieuwe Overwatch-held: Sigma?

Een testobject/gevangene met wiskundige superkrachten

Overwatch hint al een tijdje naar een nieuwe held. Overwatch heeft nu een nieuwe teaser naar buiten gebracht met meer details over de aankomende held.

Eerder deze week werd er een kleine developers update op Twitter geplaatst door het officiële Overwatch-account. Dit bleek achteraf een teaser te zijn voor de nieuwe held Sigma.

In deze mini teaser wordt spelregisseur Jeff Kaplan in een zwart gat gezogen. Kaplan wordt vervolgens vervangen door een aantal wiskundige formules terwijl er een op de achtergrond een piano speelt. Sigma's krachten hebben waarschijnlijk dus wat te maken met een zwart gat en wiskunde. Veel meer was er niet uit deze Tweet op te maken.

Overwatch

Uit de meest recente teaser zijn meer details te halen. Er is een persoon in een oranje shirt te zien. Dit moet haast wel Sigma zijn. Het label op dit oranje shirt kan beteken dat Sigma een gedetineerde is, of wellicht een testobject. Duidelijk is dat Sigma in elk geval tegen zijn wil wordt vastgehouden. Aan het alarm te horen in de teaser lijkt Sigma te ontsnappen uit de vesting. Naast het alarm, speelt er weer klassieke pianomuziek op de achtergrond. Een terugkerend thema dus, houdt Sigma simpelweg van klassieke muziek, of activeert deze muziek zijn superkrachten?

Jeff Kaplan heeft eerder al aangegeven dat er deze week nog veel meer bekendgemaakt zal worden over Sigma, wellicht wordt het nieuwe personage deze week officieel onthuld.

Hier vind je alvast een interessante theorie over de krachten van Sigma en hoe dit het spel kan beïnvloeden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren