1. Wie gaat er winnen bij Power Rangers vs Street Fighter?

Wie gaat er winnen bij Power Rangers vs Street Fighter?

Crossover Street Fighter en Power Rangers is heerlijk belachelijk

Om het Power Rangers: Legacy Wars-event showdown tussen Power Rangers en Street Fighter te promoten, is er een korte crossover-film gemaakt. Ontwikkelaars Lionsgate, Capcom, Hasbro en nWay Games hebben samengewerkt om de korte film te maken. In de film wordt de allereerste Street Fighter geïntroduceerd als Power Ranger genaamd Ryu Ranger.

De crossover tussen Power Rangers en Street Fighter gaat over hoe slechterikken Rita Repula en M. Bison samenwerken om de Morphin Grid over te nemen. Street Fighter Ryu krijgt de hulp van Chun Li, Green Power Ranger Tommy Oliver en Yellow Power Ranger, Gia Moran. Samen gaan ze de strijd aan met de Power Rangers-clones van Rita. Ryu en Chun Li morphen zo in de nieuwe Power Rangers. Bekijk hieronder de volledige korte film.

Nu krijgt de speler de kans om het gevecht af te maken in de Power Rangers: Legacy Wars-app. De game is verkrijgbaar in de Apple Store en op Google Play.

Power Rangers v Street Fighter

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Die short movie is echt zo frickin awesome.
 • @Meta_coola

  Mee eens over de film. Maar een goede beat up of hack and slash van de mighty morphin power rangers door het a team van platinum games zou echt een game droom voor mij zijn.
 • Het is Rita RepluSa en Chun Li transformeert niet in een Power Ranger

  Jammer dat het een smartphone app is. Een fighting game voor de consoles zou wel interessant zijn. Al zitten we nogsteeds (wrs vergeefs) te wachten op Tekken VS SF. En ik ben erg benieuwd naar Jump Force.

  @Meta

  Ik mag die fanmade projects altijd wel. Dit is niet fanmade, maar ziet er wel zo uit
 • Haha, dit is nog vet ook. En dat vind een "volwassene".. 😂
 • Een goede power rangers en ook een echt goede turtles games A team van platinum games maak de games aub. Want dat mis ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren