1. Wilde voorspellingen voor The Game Awards en Super Nintendo World-voorpret - Bonuslevel #22

Wilde voorspellingen voor The Game Awards en Super Nintendo World-voorpret - Bonuslevel #22

En de eerste Fire Emblem is eindelijk hier!

Behoefte aan een goede dosis Nintendo-fun en gezellig geklets? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Bonuslevel Podcast is weer gearriveerd!

Aflevering 22 van Bonuslevel is veilig geland. Deze week kletsen Lucas, Jacco en Cody onder andere over Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, de nieuwe Switch-update, het laatste nieuws over Super Nintendo World in Universal Studios Japan, de 25ste verjaardag van Pokémon en worden er wilde voorspellingen over The Game Awards gedaan. Verwachten wij Zelda: Breath of the Wild 2 bijvoorbeeld? Luister snel voor het antwoord! Uiteraard behandelen we ook jullie antwoorden op de Discord-vraag en de ingestuurde luisteraarsvragen!

Klik HIER voor het artikel van Cody over New Pokémon Snap!

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en ons Twitter-kanaal in de gaten voor de laatste afleveringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren