1. Win de Kollector's Edition van Mortal Kombat 11

Win de Kollector's Edition van Mortal Kombat 11

Ook zijn er normale edities te winnen

Mortal Kombat 11 is vanaf vandaag uit voor PS4, Xbox One en pc en dat vieren we met deze hele fijne prijsvraag!

We mogen een aantal exemplaren van de vechtgame weggeven, waaronder de Kollector's Edition voor PS4. In deze versie (die grofweg 300 euro kost), zit niet alleen de game in een steelbook, inclusief season pass, maar ook een replica van het masker van Scorpion. Tevens krijg je er een magneet van het bekende logo bij.

Als 'troostprijs' geven we de normale editie voor PS4 en de Premium versie voor Xbox One van Mortal Kombat 11 weg, inclusief een cap van de game.

Wil je kans maken op deze prijzen? Laat dan weten wie jij wel een keiharde Fatality zou willen geven en waarom. Schrijf het in een mailtje naar prijsvraag@insidegamer.nl, met hierin ook je adres en voorkeur van PS4 of Xbox One en in het onderwerp 'MK11-prijsvraag'. De meeste creatieve inzendingen worden beloond met de prijzen. Bericht hiervan wordt gedeeld via de mail. Inzendingen kunnen tot en met zondag 28 april worden gemaild. Succes!

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 komt op 23 april uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie verschijnt in mei. De nieuwste vechtgame in de langlopende serie bevat een nieuwe graphics-engine en laat spelers hun vechters op allerlei aanpassen via Custom Character Variations. Spelers kunnen naast verschillende speelstijlen drie Augments toevoegen, vergelijkbaar met het gear-systeem uit Injustice 2. Ook kunnen spelers Kosmetics instellen, zoals skins, fatalities en tussenfilmpjes. Met nieuwe en terugkerende vechters in een meeslepend verhaal, moet deel 11 meer dan genoeg bieden voor fans en nieuwkomers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Jullie geven een prijs wanneer iemand instuurt wie hij of zij dood wilt slaan?
 • @casartelli

  All in good fun moet kunnen.

  Hmm ik heb genoeg mensen die ik graat met een fatality om wil leggen. Er zitten geen restricties aan over wie en hoe grof de fatality is en het mag dus bijvoorbeeld politiek gekleurd zijn of insidegamer.nl redactieleden of members zijn ?
 • @Meta_coola

  Dus we vinden het ok als ik een politicus dood zou willen hebben? Want “all in good fun”? Hebben we dan niets geleerd met z’n allen?
 • @casartelli
  hmmm… ik weet dat wij het met een kruiwagentje zout moeten nemen, maar toch is deze prijsvraag ook niet helemaal oké naar mijn mening. Had liever een creatieve member-content contest oid gezien. Dit is alleen maar haatdragend vind ik.
 • @benjaminben
  Uuuuh…maar mortal kombat is ook een haat dragend spel ;)
 • @casartelli

  Ik ben van mening dat je er te zwaar aan tilt. Dit is gewoon prijsvraag met een knipoog (luguber? Misschien maar er is niks mis met een beetje luguber zijn) en niet te vergelijken met een actie van één of andere links trut die semi-held Baudet bedreigd.
 • Fatality op: Sylvanna Simons en dan liefst de grofste die er is.. Dat is zo'n Special entitled snowflake die mag wel uit elkaar gerossed worden
 • Kan iemand wat meer duidelijkheid geven over de microtransacties? Zitten deze er nu wel of niet in, en zo ja, zijn ze dan cosmetisch?

  De één zegt wel, en de ander niet. Het is mij niet duidelijk zo.
 • Mag je ook meedoen met deze geweldige prijsvraag via gamer.nl
  als je al hebt deelgenomen via insidegamer aangezien beiden bedrijfen van reshift zijn ?
 • Zo na lang nadenken heb ik een persoon gevonden die ik een keiharde fatality wil geven en er een al zeg ik het zelf creatieve fatality voor bedacht.
 • Wil graag een fatality op alle vijanden in de ruimte net voor de eindbaas van de eerste Kingdom Hearts, want ik kom er niet voorbij gvd
 • Mail ingezonden! Ik hoop dat de ontvangende IG-redactielid mijn poging kan appreciëren.
 • Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?
  Of is dit al gebeurd?
 • Ik ben ook benieuwd wie er gewonnen heeft. daarnaast wil ik de inzendingen graag lezen :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren