1. Win drie kaarten voor de sci-fi actiefilm A-X-L

Win drie kaarten voor de sci-fi actiefilm A-X-L

Vanaf morgen draait de spannende sci-fi/actiefilm A-X-L in de bioscopen en wij mogen drie kaarten weggegeven.

A-X-L gaat over het leven van de stoere crossmotorrijder Miles (16). Dat verandert compleet wanneer hij tijdens een motorrit robothond A-X-L ontdekt. A-X-L is de nieuwste uitvinding op het gebied van militaire bescherming en is ontworpen om in te zetten tijdens gevechten. Hij is gewond en samen met Miles’ crush Sara neemt hij de zorg van A-X-L op zich. Wat blijkt? A-X-L is eigenlijk helemaal niet zo’n stoere oorlogshond als eerst werd gedacht, hij heeft gevoel. Er ontstaat een intense vriendschap tussen A-X-L, Miles en Sara. Maar wat gebeurt er als de eigenaar van A-X-L zijn robothond terug wilt?

Jij kan dus samen met twee vrienden of vriendinnen naar de film. Om te winnen moet je wel even in de comments antwoord geven op de volgende vraag: Van welk dier zou jij een robotversie willen hebben, en waarom?

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Een robotversie van een megalodon, zodat er vervolgens een film gemaakt kan worden over the Meg VS robot Meg en misschien zelfs een spinoff: godzilla VS robot Megalodon
 • Ik zou een robot T-Rex willen zo gevaarlijk dat anderen niet in de buurt komen !!!
 • een robot cavia, omdat als er word ingebroken hij ons kan verdedigen, eerst zullen de inbrekers nog lachen maar als de cavia ze eenmaal over meestert heeft piepen ze wel anders (pun intended) en voor de rest heb je een schattig beestje dat je nu kan herkennen en waar je nu mee kan spelen. en het grootste nadeel is er niet meer, je zal nooit afscheid van hem hoeven nemen omdat hij gestorven is.
 • @RedDevilHHW oké, hoewel het nek-aan-nek was met de andere suggesties, moest ik hier wel een traantje bij wegpinken. Heb zelf een hamster gehad (Hamster Huey) maar die heeft mijn fret toen doogebeten. Dus ik voel je pijn. #gewonnen
 • @DMons Super!
  Bedankt.
  Bij terugkomst van vakantie was 1 van de cavia's: Black overleden.
  Was ook sneu voor de oppas.
  Kijken of de oppas mee wil naar de film :-)
 • Een robot-sprinkhaan. Eentje die vlees eet, rundvlees bijvoorbeeld. Niemand ziet je aankomen in een restaurant met een rundvlees etende sprinkhaan. Ja, dus wel hè. "Meneer twee runderschnitzels alstublieft, eentje met pepersaus en eentje met een beetje olijfolie voor de smering."
 • Een robotpapegaai die niet telkens hetzelfde zegt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren