1. Win een goodiepakket van The Crew 2

Win een goodiepakket van The Crew 2

The Crew 2 is over iets meer dan een week al uit en om dit te vieren geven we in samenwerking met Ubisoft een leuk prijzenpakket weg.!

Het goodiepakket bevat een T-shirt (maar S, M, L of XL), pet, lanyard, poster en patch van The Crew 2. Lijkt dit je wel wat? Stuur dan een mail naar redactie@insidegamer.nl met in het onderwerp 'The Crew 2' en in het mailtje je adresgegevens, voorkeur voor maat T-shirt en wat je absolute droomvoertuig is om in het echt te mogen besturen.

In deze open wereld-racegame kunnen spelers niet alleen met een auto rondscheuren, maar ook in een boot of in de lucht met een vliegtuig. Het interessante is echter dat het mogelijk is om direct te wisselen tussen deze voertuigen, waardoor je bijvoorbeeld op enorme hoogte van een vliegtuig naar een auto kan wisselen om vervolgens van enorme hoogte naar beneden te storten en verder te racen. The Crew 2 verschijnt op 29 juni, maar vanaf vandaag kan je al gratis aan de slag met de open bèta die nog tot en met maandag te spelen is.

Je hebt tot en met 25 juni om mee te doen. Winnaars krijgen via de mail bericht. Succes!

The Crew 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Fingers Crossed !!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren