1. Schrijf je in voor Red Bull Strijders en win een paddock-pas voor de Jumbo Racedagen

Schrijf je in voor Red Bull Strijders en win een paddock-pas voor de Jumbo Racedagen

Red Bull Strijders maakt het mogelijk

Ben jij een doorgewinterde racefanaat? Schrijf je dan in voor Red Bull Strijders om kans te maken op paddock-kaarten voor de Jumbo Racedagen!

Deze zaterdag is de tweede editie van Red Bull Strijders, een e-sports-evenement waar spelers zich gratis voor in kunnen schrijven. Vorige maand was het thema vechtspellen met onder andere Dragon Ball FighterZ, Street Fighter 5: Arcade Edition en Super Smash Bros Wii U.

Deze keer draait alles om racen. Het Esports Arena in Alphen aan de Rijn zal tijdelijk omgebouwd worden tot een stadium waar racespel-liefhebbers het tegen elkaar op kunnen nemen in de games Project Cars, Track Mania Turbo en Mario Kart 8 Deluxe. Iets voor jou? Dan kun je je gratis inschrijven.

Inschrijven is gratis, maar de plekken zijn beperkt en op is op. Deelnemers spelen 10 maart tussen 12:00 en 16:00 voor een plek in de finales voor de drie games. Vervolgens winnen de kampioenen een reis naar het Red Bull E-WKND in Zweden in november.

Als je je via deze link inschrijft maak je bovendien kans op twee paddock-kaarten voor de Jumbo Racedagen op 20 of 21 mei in Zandvoort. Hier krijg je de kans om de beroemde Formule 1-racer Max Verstappen in levende lijve in zijn element te zien in zijn Red Bull-bolide.

Max Verstappen

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl