1. Win een Philips 4K-ambilight-tv!

Win een Philips 4K-ambilight-tv!

Je hoeft er niet veel voor te doen

Aankomend weekend vindt Heroes Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ter ere van het evenement geeft onze zustersite PU.nl een onwijs dikke Philips 4K-Ambilight-televisie weg!

Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de Instagram-pagina van Power Unlimited, volg het kanaal en tag in je reacties van de post je superheldenbuddy. Met wie ga je het liefste naar superheldenfilms? Laat het weten!

tv

Heroes Dutch Comic Con vindt op 24 en 25 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Behalve bekende gasten als Charles Martinet, de stem van Mario, en Gaten Matarazzo van Stranger Things, worden er ook diverse game-toernooien gespeeld. Bezoek de Heroes Dutch Comic Con-website voor meer informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Er staat hier ondertussen al een jaar een Phil Ambi 4K en ben er echt super blij mij. Tevens 100hz dus voor gamen ook prima. Er is natuurlijk altijd beter, maar dit viel binnen ons budget.
 • @robertflappie
  Je weet dat het aantal Hz weinig invloed heeft op het gamen? ;)
 • @Gaaiz
  Een beeldverversing van 50 of 100 schijnt toch een heel verschil te maken met bijvoorbeeld shooters. Ik ben een leek, maar op internet lees ik niet anders dan dit
 • @robertflappie
  Sinds 2000 ondersteunen alle moderne PAL TV's 60Hz, wat tevens de maximale output is van de consoles. Een 100Hz gaat dus geen verschil maken voor gamen. Verder heeft de meeste video een output van 24, dus daar heb je ook geen winst.

  Mocht je er een PC aanhangen die meer dan 60fps eruit pompt, dan zul je het verschil zeker zien. Verder maakt het dus niet zoveel uit.
 • @robertflappie
  Cerandox heeft het al een beetje uitgelegd. Inputlag en "motion" zijn de belangrijkste punten tegenwoordig.qua gaming. Kijk bijvoorbeeld eens naar een tv review op rtings.com.
  Wat jij leest gaat waarschijnlijk over het aantal fps van games.
 • @Gaaiz
  Op een site als ibood hebben ze het er altijd over dat 100 hz echt beter is daardoor op meerdere forums gekeken en schijnt dat toch beter te zijn. Maar ja ik houd me er verder vanaf
 • @robertflappie
  Dan ben ik bang dat je een beetje verkeerd geïnformeerd bent. Het aantal Hz is voornamelijk belangrijk voor 24fps content. Voor gaming maakt het weinig uit of je 100 of 120 Hz hebt. De framerate van games is namelijk vrij variabel.
  Developers mikken meestal op 30 of 60 fps, maar vaak duiken ze er onder bij heftige scenes. Als deze wél stabiel zijn zou je zelfs kunnen zeggen dat een 60 of 120 Hz paneel beter is, want dan worden er geen frames gedropt (120 en 60 zijn deelbaar door 60 en 30, frames worden dus niet over meerdere verversingen verspreidt).
  Dan nog is het aantal Hz iets waar je met name bij console gaming niet te veel op moet letten. Dan is, zoals ik eerder aan gaf, onder andere de inputlag belangrijker. Ben wel erg benieuwd naar de bronnen welke je op geeft.
 • @Gaaiz
  Inmiddels dus al een jaar geleden. Geen idee meer welke forums ik bezocht heb. Maar kijk maar een keer op ibood als er weer eens een tv in de aanbieding is. Daar lopen de discussies vaak hoog op.
 • @robertflappie
  100Hz is ook beter, alleen is de max van de consoles dus 60Hz.
 • Ik heb sinds gisteren een 4k tv van philips. Weliswaar een geen ambilight maar wel een prima tv. Het lijkt er echter op dat mijn games er op de xbox 360 en ps3 er minder goed uitzien dan op mijn oude hd tv. Iemand enig idee hoe dit kan?
 • @dave-013
  Poeh.. Dat kan heel wat redenen hebben. Misschien gaat het upscalen van content niet erg goed, maar dat is tegenwoordig best goed geregeld in televisies. Heb je al geprobeerd om alle beeldverbeteringen in je TV uit te zetten voor de input van je 360/PS3?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren