1. Win kaarten voor de Kinepolis Bier, Burgers en Blockbuster-avond met topfilm Mission: Impossible - Fallout

Win kaarten voor de Kinepolis Bier, Burgers en Blockbuster-avond met topfilm Mission: Impossible - Fallout

Het is nog steeds warm warm en plakkerig buiten en het is niet voor niets dat veel mensen dan juist naar de bios gaan. Heb jij morgenavond zin om te genieten van een spannende zomerblockbuster, verkoelend bier en een heerlijke burger? Doe dan mee met onze prijsvraag!

Kinepolis organiseert morgenavond de enige echte Bier, Burger & Blockbuster-avond met de voorpremière van Mission: Impossible - Fallout. Verse hamburgers en ijskoude biertjes zijn beschikbaar voor slechts € 1,- per stuk. De ultieme omlijsting voor de lekkerste actiefilm van dit jaar, die dit weekend in Amerika geopend is als beste in de reeks! Wij mogen 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor deze BBB. Wil je die ook winnen? Stuur een reactie naar prijsvraag@insidegamer.nl en laat meteen weten naar welke locatie je zou willen gaan.

Mission Impossible

Dit zijn de locaties:

Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Maar je moet ook nog wat doen! Geef in je mail antwoord op de volgende vraag.

De hoeveelste Mission Impossible is dit?

Als jullie de namen met de locatie naar voorkeur willen doorgeven dan informeren wij de bioscopen en zorgen we ervoor dat de kaarten bij de kassa klaarliggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl