1. Win kaarten voor de Kinepolis League of Legends-finale

Win kaarten voor de Kinepolis League of Legends-finale

Madrid is er niks bij

Op 9 september wordt de League of Legends EU Summer Finals in Madrid gehouden en wordt het evenement in verschillende Kinepolis-bioscopen uitgezonden. Wil jij de finale vanaf een achterlijk groot scherm bekijken omringd door andere LoL-fanaten? Doe dan mee met onze prijsvraag!

Voor liefhebbers van de e-sport die niet naar de Spaanse hoofdstad kunnen, is het mogelijk de wedstrijden live te kijken in zalen van bioscoopketen Kinepolis. De finales zijn te zien in de Kinepolis-bioscopen in Breda, Den Bosch, Enschede en ook de centraal gelegen megabioscoop in Jaarbeurs Utrecht zal de livestream tonen. Op al deze locaties worden voor de bezoekers exclusieve game-area’s ingericht.

League of Legends

In deze exclusieve game-area's kunnen spelers onder andere de games Rocket League en de gloednieuwe F1 2018 spelen. Ook zijn er verschillende League of Legends-spelers aanwezig bij alle bioscopen die live verslag doen van de wedstrijd. Daarnaast krijgen toeschouwers ook een exclusieve Coca Cola League of Legends-cup met een unieke code waarmee spelers in de online winkel van de game een gratis loot chest kunnen openen. Bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht komt er zelfs een e-sports-team van MSI op bezoek. Daar geven zij tips en trucs, speluitleg of een challenge waar het tegen een pro opgenomen kan worden.

De winnaars van de prijsvraag mogen met z'n tweeën deze finale bijwonen in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

Om mee te doen moet je via mail antwoord geven op de volgende vraag;

Welk team was de winnaar van de League of Legends EU Summer Finals in 2017?

Stuur je antwoord naar prijsvraag@insidegamer.nl met je naam en adres met 'League of Legends' als onderwerp.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren