1. Win Metro Exodus met de membercontent van de maand-verkiezing

Win Metro Exodus met de membercontent van de maand-verkiezing

Voor PS4 of Xbox One

Februari loopt ten einde, dus het is binnenkort weer tijd voor een nieuwe Membercontent van de Maand-verkiezing. Deze maand kun je Metro Exodus winnen voor de PlayStation 4 of Xbox One!

Zoals gewoonlijk maak je automatisch kans als je membercontent plaatst in de mooie rechterbalk op de website. Dit kan een video, artikel, review of zelfs een gedicht zijn, zolang het maar over games (of films/series) gaat. Heb je problemen? Stuur Dennis of Jacco dan even een DM op de website.

We hebben Metro Exodus niet zomaar gekozen als prijs. Als we namelijk eerlijk zijn kunnen we Exodus het beste aanraden van alle februari-games, afgaande op onze reviews en de algemene opinie. Lees in onze review waarom de game een beklemmende achtbaan is.

Metro Exodus

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Leuk! Deze maand heb ik helaas geen tijd gehad om iets leuks te schrijven, maar ik hoop volgende keer weer een leuk artikel te plaatsen.

  Overigens zou het wel beter zijn om de prijs eerder in de maand aan te kondigen. Ik denk dat dat meer aanmoedigt.
 • @Luigi1985
  Mwah mensen moeten schrijven omdat ze het leuk vinden, niet omdat er een prijs tegenover staat. Maar goed dat is mijn mening.
  Ik heb er zelf ook wel eens over nagedacht over het schrijven van membercontent, maar het uit de vingers krijgen is toch weer net ietsjes anders.
 • @Luigi1985 Ja mee eens, ik had het ook eerder willen aankondigen. Zoals Awesomedude3 zegt hebben we liever dat mensen schrijven voor de lol, maar het is een leuke extra motivatie.

  Sowieso zijn we nog op zoek naar een partner, dus wellicht zit er binnenkort consistentie in.
 • @Jack O

  Daar ben ik het volledig mee eens. Mijn motivatie om te schrijven is vooral omdat ik het leuk vind. Als ik de verkiezing een keer zou winnen, dan zou ik vooral superblij zijn met de eer.

  De echte prijzen zijn ook tof en jullie reiken die natuurlijk niet voor niets uit. Jullie zijn ook gebaat bij leuke, extra, gratis content. Voor ons is het een soort extra motivatie om er niet mee te wachten.
 • Leuke prijs. Een game die nog steeds op m'n wish list staat. Maar ik houd me aan mijn woord en ga vooralsnog geen artikel schrijven (of ja het is meer ik ga het niet posten want heb namelijk wel al een artikel dat al 2 maanden semi af is).

  Aan iedereen die met met deze member content westrijd mee doet veel succes
 • @Meta_coola

  Als dat is wat jij wilt moet je dat gewoon lekker doen natuurlijk, maar misschien is het een idee om het er niet meer over te hebben? Steeds weer onnodig in deze slachtoffer rol schieten begint irritant te worden.
 • @Shuckles

  Maar ik duik/schiet hier niet in de slachtoffer rol.
 • @Meta_coola
  Probeer eens uit te leggen waarom jij vindt dat je dan zoiets wilt plaatsen.
  Met in specifiek het gedeelte;
  "…Maar ik houd me aan mijn woord en ga vooralsnog geen artikel schrijven (of ja het is meer ik ga het niet posten want heb namelijk wel al een artikel dat al 2 maanden semi af is).".

  Ik ben oprecht benieuwd naar jouw gedachtengang. Aangezien ik mij daar zelf niets anders bij kan voorstellen.
 • @AWESOMEDUDE3

  Allereerst ben ik in het geval van de member content nooit in de slachtoffer rol geschoten.

  Enige wat ik met m'n eerste post bedoelde was een game als metro exodus zou ik graag willen winnen. Maar omdat ik vorige keer heb aangegeven dat ik voor onbepaalde tijd gestopt ben met member content maken, ga ik nu niet als nog een member content artikel maken omdat ik graag een kans zou willen maken op het winnen van deze game. Ik ben iemand die zich aan zijn word houd
 • @Meta_coola
  Prima, laten we zeggen agree-to-disagree. Ik was echter wel geïnteresseerd in de gedachte achter het plaatsen van een soortgelijk bericht.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren