1. Win The Division 2 met de membercontent van de maand-verkiezing

Win The Division 2 met de membercontent van de maand-verkiezing

Je hebt nog even

Ja we zijn weer rijkelijk laat, maar de prijs voor de membercontent van de maand-verkiezing is bekend. Deze maand kun je een digitale versie van The Division 2 voor een platform naar keuze winnen.

Wat moet je daarvoor doen? Gewoon een Word-bestandje openen of je camera aanslingeren en je gedachten over games de vrije loop laten. Een link naar je video, je artikel of een andere creatie insturen kan via deze link. Zoals veel fanatieke membercontent-plaatsers onderhand weten gaat dit niet vlekkeloos, dus schroom niet om Jacco (dat ben ik) of Dennis om hulp te vragen via een dm op de website of in onze gezellige Discord.

Succes en check vooral nog even onze review van The Division 2!

The Division 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

  • Met mijn spelfouten en taalfouten heb ik geen kans denk ik, ook zal ik het graag willen proberen, eerst maar wachten op steam sale dan kan weer een nieuwe game een paar dagen spelen en een artikel schrijven.
  • @darroox

    Maar je kunt wel feedback krijgen en daarvan leren ;)
  • @darroox laat dat je niet tegenhouden! Maak er wat moois van! Alles is te controleren en corrigeren, doen we graag :)
  • Kan het kloppen dat een geplaatst artikel niet direct in de lijst verschijnt? Gisteren een artikel verzonden maar ik zie hem er nog niet tussen staan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren