1. Win twee bioscoopkaartjes voor Jurassic World: Fallen Kingdom

Win twee bioscoopkaartjes voor Jurassic World: Fallen Kingdom

Ga met een vriend naar de bioscoop

Doe mee aan deze prijsvraag en maak kans op een shirt, twee kaartjes voor Jurassic World: Fallen Kingdom en een Blu-Ray van Jurassic World.

Op 7 juni komt Jurassic World: Fallen Kingdom in de bioscoop. Drie jaar na de gebeurtenissen van Jurassic World gaan Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas) terug naar het eiland om de dinosauriërs te redden van een vulkanische uitbarsting. Daar ontdekken ze echter dat er nieuwe rassen gemaakt zijn en leert het koppel dat er een complot gaande is die een bedreiging vormt voor de hele wereld.

Wil jij deze film niet missen? Dan heb je geluk. Wij mogen driemaal twee kaartjes weggeven aan onze trouwe fans. De winnaars ontvangen bovendien een t-shirt en het eerste deel, Jurassic World, op Blu-ray. Wil jij hier kans op maken? Stuur dan een mail naar prijsvraag@insidegamer.nl met 'Jurassic World: Fallen Kingdom-prijsvraag' als onderwerp en vertel ons hoe jij denkt dat de dinosauriërs 'écht' uitgestorven zijn. Vergeet daarbij niet je naam en adres te vermelden. Stuur je antwoord in voor 6 juni om 16:00.

Jurassic World: Fallen Kingdom
Jurassic World

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Verdomd veel zin in die film!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren