1. Win twee kaarten voor een heat karten bij Silverstone

Win twee kaarten voor een heat karten bij Silverstone

Vroem vroem!

Hou jij van racen en de Formule 1, en wil jij je eigen racekunsten ook graag tonen? Dan is dit je kans, want hier kan je twee kaartjes voor een heat karten op Silverstone te winnen. (Hiermee bedoelen we natuurlijk kartbaan Silverstone in Zwanenburg, niet Engeland.)

Wij steken niet onder stoelen of banken dat we liefde hebben voor racen, zowel in games als in het echt. En daarom vinden we het ook tof dat we twee kaarten voor een heat karten in Silverstone mogen weggeven.

Daar moet je natuurlijk wel nog even iets voor doen: Zet in de comments wat jouw favoriete racegame is en waarom, en misschien win jij die twee kaarten!

Silverstone

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Sonic R. De soundtrack die zich over dat meesterwerk heeft ontfermt bedekt tot op heden dag nog steeds mijn wangen met tranen van geluk. Bij het horen van de schitterende muzikale klanken van zangeres TJ Davis in het nummer "Can you feel the sunshine" kan ik niet anders dan een stormvloed aan vreugdevolle tranen wegpinken, gevolgd door een schietgebed naar de Heer, waarin ik hem mijn dank betuig voor dit sacrale gift dat Hij op de aarde heeft doen dalen. De heilige composities die mijn speakers verlaten bij het spelen van dit magnum opus is niets minder dan fabelachtig. Onbeschrijflijk benoem ik het gevoel dat ik ervaar wanneer ik Sonic met de snelheid van het geluid zie gieren over de tot in de puntjes uitgedachte racebanen die dit spel bekoren, gepaard met de schitterende symfonieën van Richard Jacques. Ik schrijf dit meesterwerk af als een ware 'must-play', wat dit dan ook zonder enige twijfel mijn favoriete racegame maakt.
  • Forza Horizon 3 (nota bene, ik heb deel 4 nog niet gespeeld). Prachtige open wereld omgeving, waarin je heerlijk kunt touren. Fantastisch wagenpark, dikke muziek en afwisselende races. Wat wil een petrolhead nog meer?

    Case closed. On that bombshell I have to close the comment.
  • Wipeout 2097.

    Deze game is zo supervet. De soundtrack is heerlijk en de game is ongelooflijk uitdagend. Prodigy firestarter op de speakers, en gaan. Zeker op de hogere moeilijkheidsgraden is het een aaneenschakeling van sturen, airbraken en je wapen optimaal inzetten om niet gepasseerd te worden. De graphics hebben de tand des tijds nog best wel doorstaan en de gehele soundtrack vol vette techno tracks zorgen voor een unieke ervaring.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren