1. Win vette headsets tijdens onze lekker lange Anthem-stream

Win vette headsets tijdens onze lekker lange Anthem-stream

12:00u gaan we los en we geven een draadloze Astro A50- en Logitech G935-headset weg

Anthem is op dit moment hot en we kunnen het dan ook niet laten om vanaf 12:00 een hele middag de game te streamen samen met onze zustersites PU.nl en Gamer.nl. En dat niet alleen; we geven ook twee hele indrukwekkende draadloze headsets weg.

Ben je ook zo benieuwd naar Anthem? Sommige van ons hebben de game al redelijk vaak gespeeld en we gaan je dan ook van alles van de nieuwe BioWare-titel laten zien, én beantwoorden jullie vragen in de chat.

Namens InsideGamer laten Jacco en Martin hun skills achter een dikke game-pc zien, voor Gamer.nl neemt Lucas de honneurs waar, en namens PU.nl komt de alom geliefde Wouter roeptoeteren.

Komt kijken!

En wat ook tof is: We mogen een Logitech G935- (links) en een Astro A50-headset weggeven, ter waarde van respectievelijk 189 en 279 euro. Premium kwaliteit dus.

Overigens zijn we nog druk bezig met de uiteindelijke review, omdat we eerst willen zien of de enorme patch die is uitgekomen ook daadwerkelijk een groot aantal problemen oplost. Maar we hebben natuurlijk wel al een review in progress kunnen schrijven. Check onze eerste bevindingen hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik ben blij dat jullie.tijd nemen voor de review en niet zoals andere game sites de game helemaal afbranden dat verdiend deze game niet.
    Ik vermaak me er prima mee en ga dat zkr nog.lange tijd doen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren