1. Drie gratis uitbreidingen voor Windbound aangekondigd

Drie gratis uitbreidingen voor Windbound aangekondigd

Eerste update is nu uit

Er komen drie gratis uitbreidingen naar adventuregame Windbound. De eerste is nu al uit.

Dat hebben uitgever Deep Silver en ontwikkelaar 5 Lives Studios aangekondigd. De eerste update, die nu beschikbaar is, bevat een nieue Witch Skin waarmee Kara nieuwe mogelijkheden krijgt, zoals langdurige potions en de mogelijkheid om in de buurt van de plek waar men dood is gegaan te respawnen.

Ook wordt er een fotomodus aan de game toegevoegd waarmee spelers allerlei foto's kunnen maken. Tot slot voegt de update een Eternal Voyage-modus toe, een soort eindeloze modus waarbij de game niet ophoudt na Chapter 5.

Later dit jaar moet een tweede gratis update uitkomen met nog meer nieuwe skins voor Kara, een free-sailing modus en een verbeterde Nautilus-torenervaring. Een laatste gratis update in het eerste kwartaal van 2021 tot slot moet nieuwe vijanden, moves en gameplaymechanismen toevoegen via een 'corruption'-systeem.

Windbound is nu beschibkaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam, Epic Games Store en Google Stadia. In het spel varen spelers vergelijkbaar met Zelda: Wind Waker over de oceaan en doen ze verschillende eilanden aan.

Windbound

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren