1. Winnaars eerste deel Apex Legends-toernooi bekend

Winnaars eerste deel Apex Legends-toernooi bekend

Het eerste Apex-toernooi ooit tot nu toe ruim 20.000 keer bekeken op kanaal van Twitch Rivals.

De winnaars van het eerste Apex Legends-toernooi zijn bekend. Het winnende team, King Canyons, bestaat uit streamers Ninja, Dizzy en King Richard. Zij hebben een overwinning behaald met 420 punten. In Europa heeft het team Mane, bestaande uit Gotaga, Micalow en Robi, gewonnen met 399 punten.
Apex Legends

Dit was het eerste deel van het evenement. Zowel voor Europa als Noord-Amerika was 50.000 dollar prijzengeld beschikbaar. Hiervan ging 8.000 dollar naar het winnende team en 7.500 dollar naar de beste speler. Speler konden punten halen door gewone kills, die waren één punt waard, en door een Victory te behalen. Voor een Victory kregen de spelers vijf punten.

Apex Legends is hét nieuws van de afgelopen dagen. Zo hebben ze binnen drie dagen tien miljoen spelers behaald. Op dit moment zitten ze zelfs op 25 miljoen spelers en zijn er zo’n twee miljoen spelers tegelijk bezig.

Waarom Apex Legends zo ontzettend populair is, is voor velen geen raadsel. Een van de meest voor de hand liggende redenen is dat het spel gratis is. Hiermee is niet gezegd dat het spel niet populair zou zijn als het geld zou kosten, maar eerder dat de gameplay eerlijker is. Het is mogelijk om in de store outfits en cosmetische spullen te kopen, maar geen wapens of vaardigheden. Het maakt dus niet uit hoeveel geld je uitgeeft in de store, het heeft geen invloed op hoe goed je in-game bent.

Apex Legends komt ook met vernieuwende aspecten in het spel. We missen misschien de titans, maar dat lijken ze goed te maken met unieke toevoegingen. Zo kan de Jump Master aan het begin van de ronde kiezen waar het hele team landt, zodat je met het hele team bij elkaar kunt beginnen. Ook kan je door middel van respawn-plekken een teamgenoot weer tot leven brengen. Je teamgenoot is dan wel weer zijn of haar wapens kwijt, dus het is een flink risico

Het is mogelijk het toernooi terug te kijken via Twitch en 19 februari zal het tweede deel van het eerste toernooi plaatsvinden. De volledige uitslag van het eerste deel is hier te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Nou daar zal ik nooit aan mee kunnen doen. Ik weet niet hoe scheef ik schiet maar ik heb altijd super weinig damage. Laatst schoot ik op iemand met een peacekeeper en ik had 12 damage. Blijven oefenen denk ik dan altijd maar
 • @blue_blade_3
  Helmen gaan dus niet kapot, wat wilt zeggen dat je veilig bent voor headshots. Als je een hek of muur beklimt kun je op de rand de X knop loslaten… dan blijf je hangen en kun je peeken. En bepaalde mensen hebben paarse of gouden armor, dus drm had je wss maar 12 damage kunnen geven. Het is een kwestie van oefenen. Heb nu al in totaal 8 keer gewonnen ofzo. Samen werken is echt een must.
 • @CyberFl
  ja maar hij werkt samen met mij, dat is een probleem, gister over de hele avond (18:00 tot 20:30 uur) maar liefst 3 kills gemaakt.
  wellicht dat dit gaat helpen:
  https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/aq5dqg/loot_tier_zones_map_to_alleviate_drop_master/
 • @Soon.
  Nou ik bakte er ook niks van hoor Soon. Ik dacht, dat doen we wel even maar valt me vies tegen.
 • @blue_blade_3
  Op welk platform spelen jullie op?
  Dan wil ik ook met jullie spelen.

  Zo'n verslavend spel.
  Maar dat van dat je kunt hangen tegen een muur en peeken dat wist ik totaal niet thanks dat is een goede.
 • @blue_blade_3
  Ik weet wel waarom jullie gisteren niet konden winnen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren