1. Anthem-wereld besneeuwd wegens winterevenement

Anthem-wereld besneeuwd wegens winterevenement

Icetide-testserver was afgelopen weekend beschikbaar

Spelers die toegang hebben tot de testserver van Anthem kregen afgelopen weekend de kans om alvast te zien wat het winterevenement naar de game gaat brengen.

De wereld verandert in een ‘winter wonderland,’ aldus YouTuber Food Then Games. Het evenement krijgt de naam Icetide waarin de wereld van Bastion wordt ondergesneeuwd in de nieuwe update. Ook komt er onder andere een nieuwe race die dwars door de besneeuwde wereld gaat. De YouTuber meldt ook dat er niet duidelijk een freeplay-missie is.

Het Icetide-evenement komt ook met de Tyrant Mine Stronghold, met een bonustijdslimiet. Als de speler de Tyrant Mine uitspeelt voordat die tijd voorbij is ontvangt hij/zij een bonusmultiplier. De Tyrant Mine is onderverdeel in vier zones, zoals de zone waar de relikwieën zich bevinden en de eindbaas. Iedere zone heeft z’n eigen timer.

Iedere zone heeft ook zijn eigen mini-eindbaas, waar je naar op zoek moet. Deze mini-eindbazen komen niet vanzelf tevoorschijn, daarvoor moet de speler zelf wat dingen doen. Wat dit precies is weten we nog niet, maar dat is natuurlijk aan de gebruiker zelf wanneer het evenement officieel lanceert. Food Then Games gaat in onderstaande video in op haar ervaringen met het evenement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Deze game wordt volgens mij amper gespeeld. Als ze niet opgeven en er een goede game van weten te maken, zoals dat met Warframe is gelukt, dan is er zeker nog toekomst voor deze game. Dit soort events vond ik altijd zeer leuk, ook in World of Warcraft bijvoorbeeld.
  • Toch mooi voor die hand vol spelers die nog over is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren