1. Unto the End komt in december uit, ook op Xbox Game Pass

Unto the End komt in december uit, ook op Xbox Game Pass

Komt ook naar Xbox Game Pass

De tweedimensionale actie-platformer Unto the End komt op 9 december uit. Het spel verschijnt dan ook op Xbox Game Pass.

Het spel is vanaf 9 december op Steam, GOG.com, Google Stadia, PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar. Vanaf dat moment verschijnt het spel ook op Xbox Game Pass. Op 17 december komt de game tot slot ook naar de Switch. Er wordt geen melding gemaakt van next-gen versies, al lijkt het waarschijnlijk dat het ook speelbaar is via backward compatibility.

Unto the End is ontwikkeld door 2 Ton Studios en speelt zich af in een winterse, gewelddadige wereld. De veeleisende combat daagt spelers uit om te overleven in deze spelwereld. Gamers moeten de moves van vijanden doorkrijgen om ze te kunnen verslaan.

Het spel is ontwikkeld door een koppel en betreft hun passieproject. "Unto the End is de afgelopen jaren dagelijks onze focus geweest en het is geweldig om nu al goede reacties te krijgen", aldus Stephen Danton. "We kijken er naar uit dat het spel lanceert en iedereen de kans krijgt ons avontuur te ervaren."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren