1. Planet Zoo-dlc kleurt dierentuinen wit

Planet Zoo-dlc kleurt dierentuinen wit

Nieuwe dieren en heat maps

De nieuwste dlc van Planet Zoo introduceert een winterse dierentuin. De uitbreiding, genaamd The Arctic Pack, is vanaf 17 december te koop voor ongeveer tien euro.

Het uitbreidingspakket introduceert onder andere vier nieuwe dieren, het gaat hier om wolven, bokken, rendieren en ijsberen. Daarnaast kunnen spelers aan de slag met twee nieuwe winterse parken en uitbreiding naar Noorwegen en Mexico. De uitbreiding voegt tevens nieuwe uitdagingen toe aan de dierentuinsimulatie.

Tegelijk met de dlc lanceert er ook een gratis update, deze voegt onder andere een leeftijdsknop toe waarmee het leeftijdsproces van dieren kan worden vertraagd. Bovendien worden er nieuwe heat map-varianten toegevoegd, beheerders dienen voortaan op hun hoede te zijn voor criminaliteit en inteelt.

Ontwikkelaar Frontier gaf onlangs een afbeelding vrij waar een aantal interessante statistieken op staan afgebeeld, gebaseerd op de eerste maand van Planet Zoo. Zo zien we bijvoorbeeld dat er 62 miljoen dieren zijn geboren, 13,7 miljoen dieren zijn vrijgelaten en dat Nederlanders kennelijk gek zijn op flamingo's.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren