1. Wolfenstein-bordspel haalt binnen een paar uur genoeg geld op

Wolfenstein-bordspel haalt binnen een paar uur genoeg geld op

Kickstarter groot succes

Het bordspel gebaseerd op de Wolfenstein-franchise heeft genoeg geld opgehaald voor productie. Het project heeft binnen een paar uur genoeg geld opgehaald op Kickstarter.

In februari maakte Archon Studio de plannen voor een Wolfenstein-bordspel bekend. Om het geld bij elkaar proberen te krijgen besloot de studio het project op Kickstarter te zetten. Die Kickstarter is gisteren van start gegaan en binnen een paar uur was het eerste doel van 50 duizend dollar (ongeveer 46 duizend euro) al opgehaald. Op het moment van schrijven staat de teller al op meer dan 330 duizend euro.

In het bordspel spelen spelers als de hoofdpersonages uit de games zoals BJ Blazkowicz, Anya Oliwa, Set Roth, Max Hass en Bombate. Het doel is om Adolf Hitler te vinden en hem te verslaan. Bij het spel zitten 50 gedetailleerde mini’s. De game kan met maximaal zes mensen gespeeld worden. Wanneer het bordspel uit gaat komen is nog niet bekend.

Wolfenstein boardgame

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ziet er echt ultiem vet uit en zou hem graag willen hebben… maar!
    is het ook echt leuk? ik zie qua game mechanics niet echt iets bijzonders en ik vind dobbelstenen voor aanvallen ook echt niet meer zo tof.
    Doe mij het gloomhaven systeem maar met wat variatie.
    Maar alleen al voor de mini's zou ik hem toch wel willen hebben :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren