1. Wolfenstein Youngblood onthuld, komt in 2019 uit

Wolfenstein Youngblood onthuld, komt in 2019 uit

SINGLEPLAYER EN COÖP MET DE DOCHTERS VAN BJ

Wolfenstein Youngblood verschijnt in 2019. Deze Wolfenstein-game speelt zich af in Parijs, waar de tweelingdochters van William 'BJ' Blazkowicz vechten tegen nazi's in 1980.

Youngblood is zowel alleen als in co-op te spelen, laat Machinegames weten. Net als de voorgaande Wolfenstein-games van Machinegames speelt Youngblood zich af in een alternatieve tijdlijn waarin de nazi's de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen.

Tevens kondigde Bethesda Wolfenstein Cyberpilot aan: een vr-game die op een nog onbekende datum naar vr-platforms komt. Pete Hines voegt hieraan toe dat het de bedoeling van Bethesda is om het motto 'fuck nazi's' naar ieder mogelijk platform te verspreiden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zer0 Boy Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Natuurlijk, er moesten natuurlijk vrouwelijke characters in om PC/SJW approved te worden.
  • @CerandoX.nl
    Hahahahahaha
  • @CerandoX.nl, en ze hebben nog een kort pittig kapsel ook…. Ik heb altijd tegen mijn vrouw gezegd dat als ze dat ooit doet, ik pittig de sloten ga vervangen…
  • Mijn god ik heb zeker 10 keer op dat plaatje van YouTube gedrukt….. Oooh nu werkt het wel…. Dacht even dat ik in de maling werd genomen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren