1. Wolfenstein: Youngblood verschijnt een dag eerder voor pc

Wolfenstein: Youngblood verschijnt een dag eerder voor pc

Console-spelers moeten een dag langer wachten

Computerspelers krijgen een dag eerder toegang tot Wolfenstein: Youngblood.

De oorspronkelijke lanceerdatum voor het spel is vrijdag 26 juli. Pc-gamers krijgen donderdag 25 juli echter al toegang tot het spel. Dit blijkt uit een Tweet van Bethesda. Wolfenstein heeft dit later bevestigd.

Steam geeft echter nog steeds aan dat Wolfenstein: Youngblood op 26 juli uitkomt. Dat de lanceerdatum voor pc een dag vervroegd is, lijkt dus ook een verrassing voor Steam. Een reden voor de vervroegde lanceerdatum voor pc-spelers kan het jaarlijkse QuakeCon-evenement zijn. QuakeCon gaat 25 juli van start in de Verenigde Staten, waar naast Doom Eternal en andere Bethesda-titels ook waarschijnlijk Youngblood speelbaar is. Het is verder niet duidelijk of het eerder vrijgeven van het spel op pc altijd al het plan was.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • "Computerspelers krijgen een dag eerder toegang tot Wolfenstein: Youngblood", computerspelers, zijn we weer in de 70's ofzo?
  • @dezwarteziel

    Volgens hun wel 🤣.

    Noem mij maar liever pc-gamer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren