1. Wolkenkrabber met honderd verdiepingen onthuld voor The Division 2

Wolkenkrabber met honderd verdiepingen onthuld voor The Division 2

Willekeurige endgame

Het speltype Summit is onthuld voor The Division 2. Ubisoft deelde de nieuwe modus tijdens hun wekelijkste stream State of the Game.

In het PvE-speltype Summit betreden spelers een wolkenkrabber met honderd verdiepingen, die spelers een voor een moeten veroveren. Ze nemen het op elke etage op tegen vijanden van de verschillende facties uit het spel. Er komen ook baasgevechten en andere missiedoelen voor in het gebouw.

Hoe hoger de speler komt, hoe moeilijker de uitdaging wordt. Je kunt het in je eentje spelen of met maximaal drie vrienden. Het aantal vijanden en de algehele moeilijkheidsgraad schaalt dan op.

Het nieuwe speltype doet denken aan de geliefde modus Underground van de eerste The Division. In dat speltype verkenden spelers een serie ondergrondse tunnels, die ook willekeurig werden gegenereerd. Dit soort speltypen zijn bedoeld om de endgame van het spel uit te breiden en content te bieden waar spelers vaker naar terugkeren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren