1. Wonder Woman 1984 uitgesteld naar 2020

Wonder Woman 1984 uitgesteld naar 2020

Nieuwe releasedatum 5 juni 2020

Het vervolg van Wonder Woman genaamd Wonder Woman 1984 is uitgesteld naar juni 2020. In een tweet maakte Gal Gadot bekend dat hoe blij ze is met de verschuiving van de releasedatum.

Wonder Woman 1984 was oorspronkelijk bedoeld om november 2019 uit te komen, maar de productie krijgt meer tijd om de film te maken. In het vervolg keren Gadot en Chris Pine terug, samen met Patty Jenkins als regisseur. Pedro Pascal en Kristen Wiig zijn ook aangekondigd voor het vervolg. De eerste Wonder Woman uit 2017 was een groot succes, waarbij de film globaal 821 miljoen dollar opbracht.

Wonder Woman

Warner Bros. president of Domestic Distribution Jeff Goldstein vertelde in een verklaring dat Wonder Woman een groot succes was. Toen ze de ruimte zagen om de releasedatum van het vervolg te verplaatsen, wilden ze deze kans ook zeker pakken, zodat de film meer tijd krijgt om zo tot zijn recht te komen, voor hopelijk wederom een succes. Wonder Woman 1984, komt uit op 5 juni 2020

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Na 46 jaar komt die dus eindelijk uit. Ik zat er al lang op te wachten.
  • @mightybundy 16+20 is en blijft 36 haha
  • @mightybundy 3 jaar….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren